08-25-2007, 07:43 PM
Starczyłby sam tool. Guścik.
Eulogy napisał(a):Starczyłby sam tool. Guścik.Łatwo cię zadowolić. Gustlik.
Eulogy napisał(a):Moja dziewczyna przynajmniej nie narzeka.a co ma twoja dziewczyna do tego czym można Cię zadowolić? Że niby nie ma dużo roboty?
Książę napisał(a):...Eulogy napisał(a):Moja dziewczyna przynajmniej nie narzeka.a co ma twoja dziewczyna do tego czym można Cię zadowolić? Że niby nie ma dużo roboty?
Cytat:kultowe i niezapomniane płyty z lat '90 zaczynają i kończą się na Kill'em All - reszta to komercha Laughing
The Stig napisał(a):chyba wiekszość kapel rockowych & metalowych w latach '90 miała swoje lata swietnosci.
Ghost_82 napisał(a):Lata 70 i 80 były najlepszym okresem dla muzyki rockowej i metalowej. Początek lat 90 jeszcze był dosyć dobry...
MaFFej napisał(a):Heavy/Thrash z elementami progresywnymi - jak najbardziej.Ja myślę raczej, że techniczny power/thrash.
Sobota napisał(a):Gdzie wy w nevermore widzicie thrash, power jak najbardziej, ale thrashową rozpierduche ? Jak mam ich porównywać do exodus to przepraszam.Bo jest przesiąknięty Speed'em, ale masz rację, ja bym nawet zaryzykował stwierdzenie, że to speed/death z nutą i tematyką power metalową, ale...
MaFFej napisał(a):Nie będziemy tu wymyślać rzeczy typu post-thrash i takie tamWięc, lepiej dajmy spokój, bo już nie raz była o tym rozmowa.
statekx napisał(a):Nevermore nie ma jeszcze nazwy