- Liczba postów:
- 575
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
zeby na temat, to uwazam ze tashaki miike, ktory nakrecil..zapomnialam tytulu i niechce mi sie szukac. tej filmy ktory zostal nakrecony do serii masters of horror. film byl tak obrzydliwy,ze nie chcieli go puscic w tv. jak dla mnie byl obrzydliwy i dosc dziwny. ale zeby taki straszny itd, to ja nie wiem. zapewne puszczali ta serie o 19-20-stej.
- Liczba postów:
- 26
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Taki mega obleśny film, która aż wyłączyłam (bo miałam 13 lat i bardzo słaby żołądek =p) leciał kiedyś na canal+ (około 2000r.) i niestety nie pamiętam jaki mial tytuł, ale OTO CO ZAPAMIĘTAŁAM =D
W pewnym zakładzie, jakaś kobieta została wciągnięta przez magiel (taki wypadek, chyba zaczepiła fartuchem)wciągało ją to i wciągało, ona krzyczała, koleżanki z pracy, probowły jej pomóc, już nie miala ręki (zmiażdzona) już ją prawie całą, one jednak dalej dalej ją "ratują" no... aż wkońcu cała w tym zniknęła... po wszystkim wezwano na miejsce jakiegoś gostka (może detektyw?) i pokazano, to mięsko które z pani zostało =D on na to spojrzał i puścił ślicznego pawia, ktorego też widzom pokazano w całej doskonałości od początku do końca.
Dziwnie sie poczułam po tych scenach i sobie darowałam ^^
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Maglownica czy co ?
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 575
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
jedynym powodem, dla ktorego obejrzalam ten film, byl ze gra tam aktor co gral freddy'ego. niby na podstawie ksiazki stephena kinga, ale film nie jest dobry ...mym zdaniem.
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
ja ostatnio ogladalem filmik jak ruscy naziole odrzynaja nozem glowy 2 cyganom i to byla jedna z najgorszych rzeczy jakie widzialem
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
no dobra, tylko po co mialbym to ogladac?
- Liczba postów:
- 575
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
bo to moze byc jeszcze gorsza rzecz z najgorszych rzeczy jakie widziales.