Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: \,,/CANNIBAL CORPSE\,,/
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
No chyba nie ma jeszcze tematu o kanibalach no chyba że ślepy jestem hehehe Big Grin no to co sądzicie o tej moim zdaniem wspaniałej kapeli
Ostatnie 2 płyty to najgorsze w ich dyskgrafii. Zresztąwogóle zespółwiele stracił po odejściu Barnesa, bo Fisher nie dorasta mu do pięt. Teraz jeszcze odszedł Owen, więc nie wiem jak będzie z kanibalami. Nie sądzę, żeby udało im sięjeszcze przynajmniej zbliżyć do poziomu z pierwszych 4 płyt. :?
Zdarza mi sie posluchac Bloodthirst.. Fanem nie jestem.. wole bardziej melodyjne kawalki..
Swietna kapela i tyle Big Grin
Moim zdaniem zespol kiepski, ciagle gra na jedno kopyto, zero rozwoju. A z tego co czytam to wiekszosc najezdza na ostatnie plyty, czyli jest jeszcze gorzej (mimo ze trudno mi w to uwierzyc).
LCF napisał(a):Moim zdaniem zespol kiepski, ciagle gra na jedno kopyto, zero rozwoju.

To akurat calkiem dobrze ze sie nie rozwijaja. Poza tym maja fajne teksty.

Za muzyke dam 4/10

Za teksty dam: 7/10

Nie inaczej!
nie jestem fanem tego zespolu, ale musze przyznac ze plytki takie jak: The Bleeding i Tomb Of The Mutilated rozpierdalaja i bez watpienia kazda osoba uwazajaca ze slucha death metalu, powinna znac dokonania CC, przynajmniej te z Barnes'em na wokalu
Baa,.. klasyk (; Przynajmniej dla mnie,.. Choc obecnie malo slucham, nadal lubie sobie wlaczyc kilka plyt,..

Live Cannibalism z Hammer Smashed Face na czele roxi (;
Cannibal Corpse wymiata. Wiem że to będzie wsiursko brżmiało ale jest the best.
jak dla mnie grają nieprzystępnie, nie mówie że źle technicznie ale jakoś tak standardowo, czasame se posłucham ze 2 kawałki jak Mortician ale poza tym nic

co do wokalistów, ani jeden ani drugi mi nie pasował zbytnio ale Fisher jest raczej gorszy od Barnesa
Arcos napisał(a):co sądzicie o tej moim zdaniem wspaniałej kapeli
Ciekawie grają,niezłe stylistycznie,wokal Corpsegrindera idealnie dobrany do tematyki textów kapeli.Barnes zrobił w CC swoje,lecz jego miejsce jest w Six Feet Under.
Żałosny Zespoł... 0 problemu przy pisaniu piosenek jak wokalista pierdzi w mikrofon to nic niemozna zrozumiec , no niema sie co oszukiwać... + dla mnich za to że gdy wokal sie pomyli to nikt nieskuma ze sie pomylił.... To jest takie groźne że aż śmieszne... jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci

ocena: -1/10
jak wspomniałem za bardzo ich nie słucham ale ryczeć i pisać takie teksty trzeba też potrafić ...
Dechri napisał(a):jak wspomniałem za bardzo ich nie słucham ale ryczeć i pisać takie teksty trzeba też potrafić ...
No niemów mi ze śpiewaja??? bo chyba z krzesła spadne...Jak Twoim zdaniem to jest spiew to świnie lataja...
Dobra dobra waszym ulubionym albumem Cannibali jest??? no właśnie jaki album wpisujcie :!: :!: :!: Big Grin Big Grin Big Grin .
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8