O dziwo calkiem niezly. DZieki Barretowi graja troche bardziej technicznie, co do gustu mi przypadlo bardzo. Gdyby jeszcze na wokalu byl Barnes, a nie Corpsegrinder, to Kill dostaloby mocne 8+/10. A tak jest 7+/10. Niemniej, kupic warto.
Dżemik napisał(a):O dziwo calkiem niezly. DZieki Barretowi graja troche bardziej technicznie, co do gustu mi przypadlo bardzo. Gdyby jeszcze na wokalu byl Barnes, a nie Corpsegrinder, to Kill dostaloby mocne 8+/10. A tak jest 7+/10. Niemniej, kupic warto.
Rob Barret juz wczesniej gral w tym zespole("The Bleeding", "Vile"), nie zauwazylem wielkich roznic miedzy graniem Roba a Jacka ktory jeszcze do niedawna byl w CC.
GALLERY OF SUICIDe- arcydzieło !!!!
Alex wymiata na basie i tyle

...btw. pierwsze 3 plyty ( a w moim przypadku kasety

)sa genialne, chociaz wokal Fishera bardziej mi przypadl do gustu

Patyk napisał(a):Rob Barret juz wczesniej gral w tym zespole("The Bleeding", "Vile"),
Ano byl.
Cytat:nie zauwazylem wielkich roznic miedzy graniem Roba a Jacka ktory jeszcze do niedawna byl w CC.
Na wczesniejszych plytach- nie. Kill jest jednak bardziej technicznym albumem niz wszystko co do tej pory stworzyli. Barret w miedzyczasie troche sie podszkolil w Malevolent Creation.

Jak dla mnie Kill jest najlepszym krazkiem w dorobku CC.
Przemek87 napisał(a):GALLERY OF SUICIDe- arcydzieło !!!!
Toz przeca to najwiekszy chlam jaki wypluli.
Tylko ze Barret nie napisal tej muzyki, on ja tylko odegral.
CANNIBALE rzadza

nie pamietam slabej plyty ani slabemu kawalka...a najlepsza ich plyta wg mnie to GORE OBSESSED
McCoy napisał(a):CANNIBALE rzadza
nie pamietam slabej plyty ani slabemu kawalka...a najlepsza ich plyta wg mnie to GORE OBSESSED
czasem jednak może się zrobic słabo jesli chodzi o odbiór warstwy lirycznej która i tak tu nie ma w sumie znaczenia hehe.. CC najlespza TOM.
gdybym zwracal duza uwage na warstwe liryczna 3/4 zespolow musialbym odrzucic ;/ nie mowie ze to nie jest wazna ,ale CC nadrabiaja muzyka

McCoy napisał(a):gdybym zwracal duza uwage na warstwe liryczna 3/4 zespolow musialbym odrzucic ;/ nie mowie ze to nie jest wazna ,ale CC nadrabiaja muzyka 
jesli chodzi wlasnie o death metal to fakt ale lzejsze klimaty to juz nie.

zespoł podobny (jezeli chodzi o muzę

) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe być

Cytat:zespoł podobny (jezeli chodzi o muzęRazz) do soulflu i sepultury
Polakom gratulujemy Żywca, Tobie sluchu......
Cytat:canibbale
Zaloz nowy temat, bo tej kapeli nie znam
yuri_san napisał(a):zespoł podobny (jezeli chodzi o muzę
) do soulflu i sepultury , a ponieważ takie własnie lubie canibbale tez mi siepodobaja....mzoe być
teraz rodzi się pytanie: czy to prowokacja, czy idiota. Tak czy siak wydaje mi się, że od razu powinien być ban.