01-17-2005, 12:24 PM
01-17-2005, 04:42 PM
nie zauważyłem abym pisał coś o śpiewaniu, did I ?
01-17-2005, 04:44 PM
psychosis napisał(a):jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci
Tak sie zastanawiam.. Skad wiesz czy zespol sie nie rozwija skoro przesluchales tylko 1 plyte?
Cytat:No niemów mi ze śpiewaja??? bo chyba z krzesła spadne...Jak Twoim zdaniem to jest spiew to świnie lataja...
To jest prawdziwy growl..
Najlepsze plyty? Bloodthirst i Tomb Of The Mutilated.. (nie slyszalem wszystkich albumow)
01-17-2005, 05:50 PM
Dżemik napisał(a):PS1.Gdzie napisalem ze przesłuchalem 1 plyte?? Napisalem tylko ze dzisiaj sobie sciagnelem 1 album i przesłuchalem,ale to nieznaczy ze wczesniej niesciagalem ich albumów.psychosis napisał(a):jak dzisiaj sobie zassalem ich album to z odpaleniem kazdej piosenki miałem coraz wieksza ochote na smianie nie... Kazdy by mógł tak charczeć jak oni... 0 rozwoju 0 orginalnosci
Tak sie zastanawiam.. Skad wiesz czy zespol sie nie rozwija skoro przesluchales tylko 1 plyte?
Cytat:No niemów mi ze śpiewaja??? bo chyba z krzesła spadne...Jak Twoim zdaniem to jest spiew to świnie lataja...
To jest prawdziwy growl..
Najlepsze plyty? Bloodthirst i Tomb Of The Mutilated.. (nie slyszalem wszystkich albumow)
PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...
01-17-2005, 09:11 PM
psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...
A masz wogóle pojęcie co to jest growl..? Sądząc z wypowiedzi chyba nie bardzo..
01-17-2005, 11:54 PM
Skippy napisał(a):Nie *** niewiem co to jest growl , oświeć mnie Skippy...psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...
A masz wogóle pojęcie co to jest growl..? Sądząc z wypowiedzi chyba nie bardzo..
01-18-2005, 09:30 PM
psychosis napisał(a):Skippy napisał(a):Nie *** niewiem co to jest growl , oświeć mnie Skippy...psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...
Miałeś okazję usłyszeć growl słuchając tej 1 płyty Cannibal Corpse.
01-18-2005, 11:54 PM
Skippy napisał(a):Dziwne, ale odniosłem podobne wrażeniepsychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...

01-19-2005, 01:02 PM
to odniosleś blędne wrażenie... tak mi przykro...
01-19-2005, 02:12 PM
Ja osobiście za tak głebokim growlingiem jak prezentuje Barnes czy Benton nie przepadam.Wolę np growl D.Vincenta czy Petera 

01-19-2005, 04:33 PM
D.V. to rozumiem ale Peter? zawsze zastanawiałem się co takiego ludzie widzą w jego głosie, jest jakby wymuszony, wręcz jakby walczył z astmą ...
01-19-2005, 04:51 PM
Nie wiem co widzą
mnie poprostu podoba się jego sposób śpiewania 

01-19-2005, 04:59 PM
xxx
01-31-2005, 03:34 PM
Cannibal Corpse = BOSS
Zajebista kapela. Póki co mam tylko Gallery Of Suicide, ale zamierzam dokupić kilka innych płyt! 8)
Zajebista kapela. Póki co mam tylko Gallery Of Suicide, ale zamierzam dokupić kilka innych płyt! 8)
01-31-2005, 10:03 PM
psychosis napisał(a):PS2.Gówno nie growl... jeden wielki shit z tego jest i tyle...
wiocha...
Nagraj taką "wiochę" jak "tomb of the mutilated" albo "Bloodthirst" i zarycz mi tak to wtedy będziesz mógł się wypowiadać o nich, ze grają wiochę