To nagraj jak tak sie napalileś, co za problem wydrzeć ryja... w sumie głośno mruczeć do mikrofonu , a po drugie niebede nagrywal czegoś co uważam za wioche...
psychosis napisał(a):To nagraj jak tak sie napalileś, co za problem wydrzeć ryja... w sumie głośno mruczeć do mikrofonu
:? człowieku ty chyba nie wiesz co to jest growl. Głośno mruczeć do mikrofonu..... wiesz co? Pan Corpsegrinder powinien cię złapać za tą głupią główkę i na mruczeć do ucha to moze byś zmądrzał
nie ***** niewiem co to jest growl , oświeć mnie... Pan Corpsegrinder niech lepiej zrezugnuje, bo robi z siebie palanta tym żałosnym mruzenie...[/quote]
psychosi nie myśl że growl to taka prosta sprawa i to jeszcze non stop przez okolo 3 minuty.Do tego trzeba mieć naprawdę cholernie mocne gradło i struny głosowe

Narzekacie i narzekacie...
Cannibal Corpse dużo zrobiło na scenie "Death Metalowej",a wy chcecie więcej?...I tak są lepsi od np. Anal Cunt lub Behemoth-a...Łeee...Piękna "rąbanina" z "miłością" do trupów i "nekrofili"
...Cosik pięknego
...
Canibale to dla mnie mistrzowie brutalnego deathu, graja juz 15 lat i nadal potrafia zaskakiwac, co prawda caly czas trzymaja sie stylistyki szybkiego grania i brutalnych tekstow, ale dla mnie to calkowicie odpowiada, a tego pana co narzeka na Corpsegrindera ktory jest dla mnie w czolowce deathowych wokalistow mozecie za jajca powiesic hehe.
Najlepsze plyty? "Tomb of the Mutilated"(Hammer Smashed Face- cos pieknego), "Eaten back to Life" , "Vile" i "Gallery of Suicide".
Porządny Amerykański death metal na poziomie.Najlepsza płyta moim zdaniem Bleednig.POLECAM!!!!!!!!!!!!

"Vile","Tomb of the Mutilated", "The Bleeding" wg najlepsze ich plytki.A sam zespol miazdzy absolutnie!!!Absolutna klasyka!!!Stary dobry death metal, no i ta gorowa otoczka...

A Ty Psychosis gowno wiesz o death metalu chyba wiec sie niewypowiadaj na ten temat!!!
Zapalonym fanem (*fanką), nie jestem, ale i tak zespół - trzeba przyznać - świetny. Na liście amerykańskich kapel Death Metalowych stawiam na drugim miejscu (po Death - ma się rozumieć). Co do płyty, to w moim odczuciu najlepsza jest "The Bleeding".
ale Chris i tak był najlepszy i Fisher nie ma tego co Chris
A moja ulubiona płyta cannibali to "Eaten back to life",
a ulubiona piosenka z tej plyty to "A skull full of maggots".
8)
Moja zadna, ten zespol to chujnia grajaca wszystko na 1 kopyto. Zaorac.
graja na jedno kopyto i dlatego sa konkretni :] taki Hammer Smashed Face niezle daje po mordzie

Chyba wypadaloby odkopac ten temat, jak "Kill"? ;)