Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Placebo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Czy są tu jacyś fani Placebo.
Miłoby takich ludzi poznać.
Napiszcie do mnie.
Proszę.
Z góry dzięki.
Big Grin
Evil or Very Mad Placebo jest beznadziejne ...ale to tylko moje skromne zdanie..
A ja bardzo lubię, i to też jest moje skromne zdanie
Ja słyszałem parę kawałków z ich najnowszej płyty - "The Bitter End", "English Summer Rain", i "Special Needs albo Dreams" (nie pamiętam dokładnie ;D). Wrażenie pozytywne.
Posłuchaaj sobie płyty "Black Market Music" a odpłyniesz:] To jest dopiero piękna muza Big Grin zwłaszcza "Special K". Pozdrawiam Smile
Więc gdzieś poszukam.
Kamael napisał(a):Więc gdzieś poszukam.
Nie szukaj daleko Smile Chcesz to Ci mailem prześlę Smile
Placebo.... jak dla mnie kiepściutka kapela, zero polotu, zadnej energii, a na dodatek wyglądają jak geje Tongue Ale to tylko moje zdanie Wink
Jeżeli się nie myle, to oni nawet niemają basisty :?
Mylisz sięSmile Mają perkusistę Stevena, basistę Stefana i Brian Molko jeszcze jest, który jednocześnie śpiewa i gra na gitarze Laughing I nie dziw się, że wyglądają jak geje. Basista to rzeczywiście gej, a Brian to biseksualista Big Grin
Cytat:I nie dziw się, że wyglądają jak geje. Basista to rzeczywiście gej, a Brian to biseksualista
No to rewelacja.... Evil or Very Mad Niechciał bym widzieć ich koncertu Laughing Jeszcze by im się zebrało na czułości Laughing Rolleyes
gabrysia napisał(a):Mylisz sięSmile Mają perkusistę Stevena, basistę Stefana i Brian Molko jeszcze jest, który jednocześnie śpiewa i gra na gitarze Laughing I nie dziw się, że wyglądają jak geje. Basista to rzeczywiście gej, a Brian to biseksualista Big Grin

Ale się dobrali WinkWink
Perkusista musi mieć mocne nerwy. Laughing
On ma mocne pałki - do obrony w razie czego Wink
Ej, powaliło Was? Smile Oni są normalni przecież. Widziałam jeden koncert i zapewniam, że wszystko jest ok Big Grin Poza tym bardzo fajnei grają na żywca Laughing
ja tam nic nie mam do ich orientacji... sa poprostu nudni.. Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6