01-03-2005, 07:00 PM
01-03-2005, 09:00 PM
Aeroth napisał(a):Gabrycha ty tam Zeromancer itp. bo masz braki a nie tu jakies plackiPiter wyluzuj

01-04-2005, 10:43 PM
muzyka dla melancholijnych dziewczynek i zniewieściałych chłopców + pedał na wokalu = do dupy
01-04-2005, 11:15 PM
Heh, w takim razie jestem melancholijnądziewczynką. Ale mam wrażenie, że oceniasz ten zespół tylko po kilku piosenkach. Mają parę "ostrzejszych" utworów. Przeszkadza Ci, że jest bi? Mnie nie. A tak poza tym większość muzyków heavy metalowych nie musi się nawet malować, żeby wyglądać jak cioty. Nie myśl, że kieruję to akurat do Ciebie, bo nawet nie wiem czego słuchasz.
01-04-2005, 11:17 PM
To on jest bi? Aj.. wiedzialem ze cus z nim nie tak.. =/
01-04-2005, 11:21 PM
Dżemik napisał(a):To on jest bi? Aj.. wiedzialem ze cus z nim nie tak.. =/Nom, jest biseksualistą. Ale nie przeszkadza mu to w robieniu fajnej muzy

01-04-2005, 11:26 PM
Homo nie.. Ale bi? Niech sie zdecyduje.. albo kobita.. albo chlopaczek.. Tak.. mysle ze cos z nim nie tak.. Teraz juz wiem dlaczego wyglada jak niewiasta.. i to watla..
Ale nie lacze tego z muzyka.. Kiepska zreszta.. Wole juz The Rasmus.. podobna muza.. podobny image.. a wokal i utwory ladniejsze..
Ale nie lacze tego z muzyka.. Kiepska zreszta.. Wole juz The Rasmus.. podobna muza.. podobny image.. a wokal i utwory ladniejsze..
01-04-2005, 11:27 PM
Nie przeszkadza mi, że jest gejus, tylko że gra muzykę, która do mnie nie trafia...
01-04-2005, 11:32 PM
Dżemik napisał(a):Homo nie.. Ale bi? Niech sie zdecyduje.. albo kobita.. albo chlopaczek.. Tak.. mysle ze cos z nim nie tak.. Teraz juz wiem dlaczego wyglada jak niewiasta.. i to watla..Dżemik, teraz żeś mnie rozwalił. Jaka podobna muza?? Stary, Ty w ogóle masz pojęcie co piszesz? Słuchałeś kiedyś Placebo i Rasmus? Gdzie Ty widzisz podobieństwo? No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenki

01-04-2005, 11:37 PM
gabrysia napisał(a):No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenkiA wokalista Placebo śpiewa lepiej? Jakoś nie słyszę... Rasmus i Placebo - jeden ch...Posłuchaj sobie ich płyt, a dopiero potem porównuj do jakiegoś chu*** Rasmus.

Porządny wokal to dla mnie Hetfield, Lemmy, Rose, Tyler... a nie jakiś nu-metalowy popierdek...
01-04-2005, 11:38 PM
gabrysia napisał(a):Dżemik napisał(a):Homo nie.. Ale bi? Niech sie zdecyduje.. albo kobita.. albo chlopaczek.. Tak.. mysle ze cos z nim nie tak.. Teraz juz wiem dlaczego wyglada jak niewiasta.. i to watla..Dżemik, teraz żeś mnie rozwalił. Jaka podobna muza?? Stary, Ty w ogóle masz pojęcie co piszesz? Słuchałeś kiedyś Placebo i Rasmus? Gdzie Ty widzisz podobieństwo? No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenki
Ale nie lacze tego z muzyka.. Kiepska zreszta.. Wole juz The Rasmus.. podobna muza.. podobny image.. a wokal i utwory ladniejsze..Posłuchaj sobie ich płyt, a dopiero potem porównuj do jakiegoś chu*** Rasmus.
Spojrz obiektywnie.. Bo wypowiadasz sie o The Rasmus przez pryzmat bycia fanka Placebo.. Graja podobnie.. oba zespoly to pop rock.. Rasmus ma melodyjne piesni (bardziej popowe).. Placebo zas.. hm.. bardziej 'udziwione' rzeklbym.. Mimo to.. muza podobna.. A glos pana z Rasmus jest naprawde ladny.. W przeciwienstwie do wokalu Placebo.. Ten pan tylko udaje ze potrafi spiewac.. Rzeklbym ze spiewa tak jak wyglada- anemicznie..
PS> Przesluchalem (niemal) cale plyty Placebo oraz The Rasmus..
01-04-2005, 11:44 PM
aXe Rose napisał(a):Twierdzisz, że Placebo gra nu-metal?????? Nie twierdzę, że ma wybitny wokal, ale aż tak źle to chyba nie jestgabrysia napisał(a):No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenkiA wokalista Placebo śpiewa lepiej? Jakoś nie słyszę... Rasmus i Placebo - jeden ch...Posłuchaj sobie ich płyt, a dopiero potem porównuj do jakiegoś chu*** Rasmus.
Porządny wokal to dla mnie Hetfield, Lemmy, Rose, Tyler... a nie jakiś nu-metalowy popierdek...

Dżemik: Nie patrzę przez pryzmat fanki Placebo. Staram się spojrzeć bardzo obiektywnie

P.S. Skończmy już te spory
01-11-2005, 06:47 PM
Eno przestańcie!
To, że jest bi-sexual..
to nie znaczy, że jest jakiś debil.
Tzn. niech by był jaki by chciał, ale ja go lubiam.
W make-up mu lepiej jak bez ..coś takiego.
Pozdrawiam!
To, że jest bi-sexual..
to nie znaczy, że jest jakiś debil.
Tzn. niech by był jaki by chciał, ale ja go lubiam.
W make-up mu lepiej jak bez ..coś takiego.
Pozdrawiam!

01-12-2005, 11:33 AM
Placebo i The Rasmus.. dla mnie trochę różna muzyka. Wg mnie lepszym z tych zespołów jest Placebo, Rasmus to taka oklepana chała z beznadziejnym wokalem...
PS> Jak panowie Apocalipticy mogli zaprosić do współpracy tego 'wokaliste' z The Rasmus...
PS> Jak panowie Apocalipticy mogli zaprosić do współpracy tego 'wokaliste' z The Rasmus...
01-12-2005, 03:45 PM
Skippy napisał(a):PS> Jak panowie Apocalipticy mogli zaprosić do współpracy tego 'wokaliste' z The Rasmus...
Mogli.. Zrobili to.. Na dodatek okazalo sie to swietnym posunieciem.. =]