Acrid... moja znajoma źle reaguje na Purpurowe Gody. Zaczyna się trząść i krzyczeć "Przestań, wyłącz aaa!"

(Głupia kobieta). Co do Płaszcza Skrytobójcy. Ah. Ten klimat. Z Róż podoba mi się jeszcze Szmaragd Bazyliszka, kurde ten koleś co drze na tym ryja ma 11 lat! Ciekawe czy ma teraz jakiś zespół. Hmm... To chyba wszystko.
Ech ten KAT...Kapela w sumie zarypista,mógłbym nawet posunąć się do stwierdzenia,że to była najciekawsza metalowa grupa w Polsce lat 80.Sporo mam z nimi wspomnień,np.wycie na całe gardło z kumplem piosenki "Diabelski dom cz.II".

Było minęło...
Splash napisał(a):Ta... jak wszystko...
no co Ty... metal nigdy nie przeminie... 8) "póki my jesteśmy"

(kurde ja mimo polskich liryk nie do końca rozumiem co "skrzeczy" Kostrzewski

, tylko jakieś tam "szatan, szatan, z nim konać nawet żyć, szatan, szatan uooooooo)

Rozumiem twój ból Demon,

mam podobnie słuchając np."Ostatni tabor".Romek coś tam sobie pierdniczy pod nosem bez ładu i składu,tylko diabli wiedzą o co mu chodzi.

Bez pół litra nie rozbieriosz...
Ja w sumie nie mam takich problemow bo mam same orginaly Kata i jak juz to czytam z tekstami i jest latweij zrozumiec

Ja tez oczywiscie ze kupie

Klasyka...
Niestety mam tylko jeden album.Pierwszy ale w wersji angielskiej

Lubie wszystkie płyty kata alr najbardzie róże... i bastard
Ja większość tekstów Kata rozumiem (jak lyricsy przeczytam

), ale faktiko - najgorsza pod względem "czytelności" wokalu jest płyta 666, albo jak kto woli Metal And Hell...
Naz napisał(a):Dziwie się, że nie ma tu jeszcze tematu o Kacie! Dla mnie KAT jest w czołówce najlepszych Heavy Metalowych zespołów rodem z Polski. (...)
Nie no to zdanie mnie zabiło. Od kiedy KAT gra heavy metal?

DDDDDDD
Przecież KAT gra reggae !

DVD Kata mozna juz nabyc,.. cena jako tako,. w koncu to dwie plyty DVD - na allegro idzie po 79zl.
Na cgm.pl ukazal sie rowniez news o nowej plycie Kata,.. nazwanej dosc dziwnie, przynajmniej dla mnie,.. eh. Byle nie nagrali czegos *nowego*,..
Słuchałem tego zespołu jak miałem 16 lat, wtedy może był coś wart. Nie będę się wypierać, wtedy to lubiłem. Teraz uważam że to najgorsze dno.