Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Behemoth - Demigod
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Już kupiłem płyte... aaa. Świetna. Nie wiem czy lepsza od Zośki. Wokal Nergala brzmi jak głos pędzącego mastodonta Wink Pozatym Orion... taaak z cudownej Vesani. Vader wraz z Behemothem mają już ludzi z ich składu (hehe). Inferno po raz kolejny pokazał swoją klase.

8/10
Być może to kupię,mam dylemat moralny... Smile
ja moze poczekam az na allegro beda za 20 zl Laughing to wtedy zakupie teraz 30 zl to zaduzo troche znaczy cena jest mala ale wiecie jak wiekszosc na to cierpi brak funduszy Laughing
Demigod jest potężne pod każdym względem!!!!!!!
Zos Kia Cultus jak dla mnie wymięka.
Demigod to perfekcja, styl, siła i mrok...
Evil or Very Mad
The reign ov Shemsu-hor
kładzie na kolana, miażdźy i nie daje sie podnieść...
Evil or Very Mad
Arrgh, Demigod, wymiata! Angry
Emhyr napisał(a):Demigod to (...)mrok...
Evil or Very Mad

lol, słyszałem już wiele opini o tej płycie (dobre i złe) ale o mroku nie było wspomniane w żadnej z nich... =D =P
No a nie....ma zajebisty klimat....

N aten przykład Reign ov Shemsu-Hor
ŻAŁOSNE!!!
Co jest ŻAŁOSNE?
Bardzo dobra płytka...ale u mnie ma jakieś 8,5/10.
Demigod... plytka dzieki ktorej znowu moi sasiedzi zaczeli slyszec behemotha...
przyznam, ze na poczatku plyta wydawala mi sie beznadziejna, ale jak sie zmusilem i przesluchalem... mhm mniod po prostu, i tak najlepszy jest poczatek "slaves shall serve"
Plytke polecam...
temat odżył?
no dobra, to jedziemy...

płytka naprawdę niezła, nie mam zbyt wiele do zarzucenia, Behemoth się postarał. Świetne kawałki "The Throne ov Seth", "Slaves Shall Serve" czy sam tytułowy "Demigod". Szczerze warte polecenia, jedno z najlepszych dokonań zespołu.
xxx
Scierwo, takie 0/10.
LCF napisał(a):Scierwo, takie 0/10.
Demigod czy stare płyty? Czy jedno i drugie ? Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8