Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Satyricon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
A co nas kurwa obchodzą historie łożkowe zbuntowanych dzieci Laughing
Dziwne robicie offtopy :/

Co do Satyricona to z chęcią słucham większości ich dokonań, choć późniejszych dokonań w dużej mierze nie nazwałbym Black Metalem.

Choćby takie Meggido. Black Metal w takim samym stopniu jak MZ. 412. Surprised
nie moge znalezc textow calego albumu Dark Medieval Times!! :/ tego doslownie nie ma nigdzie! moze wy macie gdzies upchane po dyskach te texty?
Kultowa Norweska kapela w składzie ze świetnymi muzykami Satyrem i Frostem.Zajebista Laughing Laughing Laughing Surprised Surprised Nemesis Divina rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzine to, bo wszystkie płyty brzmią mi chujowo, podczas gdy "Dark Medieval Times" jest nie do pobicia. Jakby to powiedział małoletni fan kredek "dostaję przy tym orgazmu", haha !
Ja wole Shadowthrone
Do "Dark Medieval Times" mam sentyment. Bardzo lubię. Aczkolwiek sztandarowym utworem jest i będzie "Mother North".
Vikernes napisał(a):nie moge znalezc textow calego albumu Dark Medieval Times!! :/ tego doslownie nie ma nigdzie! moze wy macie gdzies upchane po dyskach te texty?
hehe... po prostu ich nigdzie nie ma =]
sam szukałem...
nawet na oficjalnej stronie nie umieściliWink
z resztą podobnie jak Lugburz SummoningaTongue

Co do Satyricona... pierwsze dwie płyty to jedyne płyty które trawię...
+sami-wiecie-co z 'Nemesis Diviny'
Vikernes napisał(a):nie moge znalezc textow calego albumu Dark Medieval Times!! :/ tego doslownie nie ma nigdzie! moze wy macie gdzies upchane po dyskach te texty?
Ja mam,w ksiażeczce
Ale nie chce mi sie przepisywać Laughing
Ja nie wiem, Nemesis divinda to gowniana plyta, wiec powiedz mi co z niej lubisz.
A teraz wieść dla wszystkich tró-pagan metalowców!!! Jak nie chcecie aby skonczyło się to waszym zawałem serca nie czytajcie!!!

Satyricon (o matko! nie przejdzie mi to przez usta) współpracuje z wytwórnią eatURmusic... jakby ktoś nie wiedział prowadzi ja Daron Malakian... tak Ten z SoaD Laughing
Moim zawalem sie nie skonczy, bo od dawna twierdze ze Satyricon to gowno (chociaz pierwsze plyty mieli niezle).
To co teraz odstawiaja to zedana, szkoda nawet tego komentowac.
MaFFej napisał(a):A teraz wieść dla wszystkich tró-pagan metalowców!!!

ku.rwa co wy macie z tymi tró-i na dodateek PAGAN metalowcami?Pojebało już do reszty?Co czytam w tym dziale posta to jakiś ciołek pisze o tró pagan metalowcach.
Chce byc kontrowersyjny. Na sile.
Jesteście zabawni... Laughing

Słuchaj LCF... spójrz na swój podpis... kto tu próbuje być na siłę kontrowersyjny, hę !!!???
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18