Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Masterton napisał(a):Satyricon to jeden z bardzo niewielu zespołów black metalowych, które cenię. Posiadam ostatnią płytę "Now, Diabolical!". Bębniarz miażdży, to bodajże Frost.
jestem zaskoczony, ze tyle dni juz minelo, a nikt jeszcze nie skomentowal i nie zaoral

nie poznaje tego forum ale EOT
Danzig napisał(a):jest żałoba po Księciu !
Zapalmy dla niego [*] może kiedyś wróci
Masterton napisał(a):Satyricon to jeden z bardzo niewielu zespołów black metalowych, które cenię. Posiadam ostatnią płytę "Now, Diabolical!". Bębniarz miażdży, to bodajże Frost.
to jak nie jesteś pewien, to otwórz pudełko, wyjmij wkładkę, przeczytaj skład i podaj numery katalogowe.
Kielthuz Ci nie wierzy,ze masz oryginalna płyte.
Danzig,weź się zamknij bo przecież tamaty gdzie nabijasz sobie posty mają być zamykane!!!
sorry zią ...
a więc do pana Masterton - mogłeś przynajmniej użyć źródła wszelkiej metalowskiej wiedzy - wikipedii - użyć ...

... kolejny typ z cyklu "taki black metal to ja lubie".
Masterton napisał(a):Bo nie mam oryginalnej płyty.
to wypierdalaj, albo pisz na przyszłość "zassałem empeczy z sieci równie sprawnie, jak swojemu staremu"
Masterton napisał(a):No to śmiało, najeżdżaj txtami typu "wypierdalaj"
Wypierdalaj.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18