07-27-2006, 10:41 PM
07-28-2006, 09:01 AM
^ Sorrky, sorrky
literki mi się pomieszały. To nie limes tylko times. 

07-28-2006, 09:24 AM
Nie wiem czego nikt nie pisze tu o koncercie Satyricona.Z tego co wiem ma on się odbyć w Wrocławiu(chyba 11 październik) i w Warszawie.Prawdopodopbnie wybiorę się na koncert ,bo takie legendy rzadko bywają w moim mieście.
07-28-2006, 01:37 PM
Ramone napisał(a):Nie wiem czego nikt nie pisze tu o koncercie Satyricona.
No to zajebiscie ze przyjezdzaja, ciekawe czy gitarzysci znowu zgwalcą jakies fanki satyriconu.
07-28-2006, 01:47 PM
A może po prostu nie wpuszczą do naszej jakże mało katolickiej Polski Frost'a za spalenie kościoła. I zagra Jordison...
\m/

07-29-2006, 01:49 PM
KISIEL napisał(a):A może po prostu nie wpuszczą do naszej jakże mało katolickiej Polski Frost'a za spalenie kościoła. I zagra Jordison...Ja myślę ,że Satyr w tym wypadku zje naszego wodza...\m/
07-30-2006, 11:04 AM
Ciekawe czy Frostowi, w przypływie szaleństwa przyjdzie do głowy spalić wrocławską katedrę. 

07-30-2006, 12:32 PM
Satan's Knight napisał(a):Ciekawe czy Frostowi, w przypływie szaleństwa przyjdzie do głowy spalić wrocławską katedrę.to by było coś

07-30-2006, 08:40 PM
hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...
07-31-2006, 08:07 AM
McCoy napisał(a):hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem ale przyanm ze mieli ST i ND dwie niewtopione produkcje plus moze RE gdzie było ciekawie i gęsto - noi wiec moze 3 LP to w sumie i tak dużo.
07-31-2006, 08:59 AM
fetus napisał(a):ja słycham i uwarzam że ostatnia płyta jest zajebista , mocna i ma genialne proste riffy ... nawet wybaczam głupi teledyskMcCoy napisał(a):hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem .

07-31-2006, 11:43 AM
Danzig napisał(a):fetus napisał(a):ja słycham i uwarzam że ostatnia płyta jest zajebista , mocna i ma genialne proste riffy ... nawet wybaczam głupi teledyskMcCoy napisał(a):hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem .

07-31-2006, 09:26 PM
Czaicie jakby ktoś zrobił dla Radia Ma-RYJA covera Moher North ? 

07-31-2006, 09:43 PM
fetus-pierdolisz jak potłuczony-ostatnie cztery Satyricony to ich najlepsze płyty co do tego nie mam wątpliwości-dla mnie im dalej tym lepiej(nie jestem ekspertem jeśli chodzi o BM więc to opinia subiektywna) natomiast to, ze Satyricon zaczyna się na ND jest oczywistym faktem, reszta ich dyskografii to cieniutki BM, jakiego nie znoszę.A z komercyjnościa to ROTFL, co prawda zespól stał się bardzo popularny ale póki co ich kawałki nie lecą w radiach, są asłuchalne dla przeciętnego człowieka i poza "Mother North" raczej nielubiane przez 15-17 letnich grim pagan metalofcuf.
08-01-2006, 09:14 AM
Niewiem czemu gadacie o tym że Frosta mogli by nie wpuścić do poland
....zapomnieliście już jakto niedawno napierdalał na MM z 1349 ?