Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Satyricon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
A wy odrazu o fizycznym spaleniu, wystarczy grzech moi panowie Smile ( oczywiście nie zachęcam ) to jest tylko mój pogląd Big Grin
Ja pierdole, ale z was zgraja prostaków....
Idź se lepiej chałupe spal jeden z drugim , tez zajebista zajawka....
JW. dzieci Laughing
Ojej, Krolik nie potrafi sie bawic Big Grin stodoly powinny zaplonac... ot tak - zeby klechy sie zbyt pewnie nie czuly... a panowie powyzej chyba nie znaja takiego slowa jak "marzenie" Laughing bo to nic wiecej jak tylko nasze chore pomysly na ulepszenie swiata Big Grin

Anonymous

Dokładnie tak, jak napisałeś Wiadomo, że nikt stodoły nie spali niestety, bo pójdzie do pierdla Ale pomarzyć dobra rzecz...Za to nie karają jeszcze Chociaż w tym kraju wszystko jest możliwe Wiadomo, że chrześcijańska zaraza rozprzestrzenia się, jak cholera a to na pewno świata nie ulepszy No dobra, ale temat był o Satyricon... Big Grin
BTW Tak czytam te posty o paleniu kościółków i ręce mi opadły. Rolleyes
Przeciez to taki zart po prostu Big Grin
Hethell napisał(a):Przeciez to taki zart po prostu Big Grin
Ja ja naturlich...
"Podpalanie kościołów" to raczej zabawa dla pseudo satanistó nie dla normalnych ludzi i przedewszystkim SATANISTÓW - nie brukujcie tej nazwy podpalaniem kościołow, wyżynaniem klechów i chrześcijan, krwawawych obrzędów i ofiar ze zwierząt a nawet ludzi. To świetna zabawa dla zbuntowanych nastolatków i pseudosatanistów, a tak pozatym to te dwa cholerne odłamy nazywam ścierwem. Wolałbym rzebyście porozmawiali o czymś porzyteczym i wyciągneli wnioski a nie o czystej abstrakcji Angry
Cytat: "Podpalanie kościołów" to raczej zabawa dla pseudo satanistó nie dla normalnych ludzi i przedewszystkim SATANISTÓW - nie brukujcie tej nazwy podpalaniem kościołow, wyżynaniem klechów i chrześcijan, krwawawych obrzędów i ofiar ze zwierząt a nawet ludzi. To świetna zabawa dla zbuntowanych nastolatków i pseudosatanistów, a tak pozatym to te dwa cholerne odłamy nazywam ścierwem. Wolałbym rzebyście porozmawiali o czymś porzyteczym i wyciągneli wnioski a nie o czystej abstrakcji
Naprawde nie potraficie zrozumiec ze to nie bylo na powaznie? Nie mam ochoty by ktos nazywal mnie satanistka czy pseudo.Ludzi z dawnej sceny norweskiej tez bys nazwal zbuntowanymi nastolatkami i pseudosatanistami? Przez tez palili koscioly..
A o czym ma swiadczyc 666 przy twoim nicku? Jak nie o jakiejs pseudosatanistycznej pozie?
Wytlumacz mi to jakos sensownie.

Hethell
Już tłumaczę, obrazek przy nicku jest dlatego ze lubię zespół i dlatego bo mi się grafika pdoba, a 666 jest po to bo Dawid był już zajęty, aczkolwiek to jest moja liczba urodizłem się 6 czerwca 198"6" roku! bynajmniej dlatego Big Grin i wcale Cie nie nazywam satanistą czy pseudo. A oczywiście ze te początkowe norweskie kapele śmiało nazwałbym ludźmi którzy chcą się wybić ponad przeciętność i pokazać jak nienawidzą boga, np. poprzez palenie kościołów. nie pochwalam tego ! Angry
Dawid666 - czlowieku, nie wiem, czy to tylko moje wrazenie, ale wydajesz mi sie troche...nielogiczny. Ale OK. nie moja sprawa...nie wiedzialem, ze tak malo tutaj ludzi z poczuciem humoru i ze glupie texty beda tak kontroversyjne...ehhh
wcale nie miałęm Cie na myśli skrytykować, tak owak jak byś zauważył to ja pisałem na całkiem inny temat Smile a nie o tym zę TY byś chciał podpalić kościół a mozę nie chciałbyś nie wiem. wkażdym bądź razie pisałem o tych ścierwach. Angry
Jeszcze jedno : uwazasz ze muzycy na przyklad MayheM nie wybiliby sie bez niszczenia kosciolow ? Bo moim zdaniem muzyka na ''Deathcrush'' czy ''De Misteriis Dom Sathanas'' broni sie sama...
Cytat:A oczywiście ze te początkowe norweskie kapele śmiało nazwałbym ludźmi którzy chcą się wybić ponad przeciętność i pokazać jak nienawidzą boga, np. poprzez palenie kościołów. nie pochwalam tego !
bo tak wywnioskowalam z twojej wypowiedzi..
człowieku, to że MayheM np. palił kościoły to im raczej nic nie dało, społeczeńsytwo polskie gwieżdże na to, a co mi tam do tego ? mozę przez norwegów byli uznawani za kogoś kto ma klase bo smęci kościoły... Muzyka MayheM jest świetne niec nie mam do tego zespołu Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18