I co ?? Twoja karta przetargową sa niby te solóweczki ?? nie rozśmieszaj mnie...
Dziwna jest twa sugestia apropo mp3...czyżbyś próbował cos w ten sposób przekazać ??
no tak.. ty pewnie jestes z tych, ktorzy uwazaja ze solowki w metalu sa zbedne...
Skolnick komponowal 70% muzyki Testamentu.. po jego odejsciu zespol stracil to, co odroznialo go od innych zespolow..
..no chyba, ze za przewage Gathering nad plytami ze Skolnickiem uwazasz wylacznie gre Lombardo.. fakt, Clemente nic wielkiego nigdy nie prezentowal, ale to wlasnie Skolnick i Peterson decydowali o wartosci zespolu.
i zebysmy sie zle nie zrozumieli.. nie twierdze ze Low, Demonic, czy Gathering to slabe plyty.. ale to nie zmienia faktu ze nie maja startu do takiego Legacy czy New order..
taa...
a zdaniem 90% ludzi z tego forum Manowar to power metal..
to jest ich zdanie.. i banda 15 latkow po wejsciu na forum utwierdza sie w takich idiotyzmach, dokladnie tak, jak to, ze Testament byl slabym zespolem thrashowym.. tragedia.
skoro popierasz zdanie ogółu, twoja brocha...
jest to moja idywidualna opinia tak jak i indywidualny jest mój gust i przy całym szacunku, gówno ci do tego...
Wstyd się przyznać, ale dopiero dzisiaj poznałem tę kapelę - wywarła na mnie ogromne wrażenie. Wreszcie zespół z porządnym wokalem - coś w brzmieniu tego głosu przypomina mi Hetfielda z wczesnych lat Mety, który to zresztą zadecydował, że stawiam Metę wyżej niż np. Exodus...
Póki co posiadam tylko płytę The New Order. Postaram się to szybko zmienić...
pfff napisał(a):taa...
a zdaniem 90% ludzi z tego forum Manowar to power metal..
to jest ich zdanie.. i banda 15 latkow po wejsciu na forum utwierdza sie w takich idiotyzmach, dokladnie tak, jak to, ze Testament byl slabym zespolem thrashowym.. tragedia.
nie obrazaj mlodych ludzi, ja mam 16 lat, a słyszałem na prawde duzo kapel, nie kazdy 15, 16 latek nie ma pojecia o muzyce/ słucha tylko Maiden, albo Metallici/ słucha LP i mysli ze jest cool.
to ze jest pewien odsetek mlodych ludzi, ktorzy nie slyszeli takich kapel jak Sodom, Venom, czy chocby Testament nie oznacza, ze wszyscy tacy sa
nie powinno sie mowic o ogole.
czuje sie urazony
co do samego Testamentu... dla mnie to kapela wyjatkowa, od niej sie zaczela moja przygoda z tym rodzajem muzyki... pamietam, jak wymieklem słuchajac swojego pierwszego krazka... LOW mnie powalil...
co do sporu...
jak dla mnie to i za czasow The Legacy i i obecnie Testament prezentuje najwyzszy poziom. bije na glowe Slayera, Anthrax i inne...
ale mnie jakos bardziej pasuje jednak The Gathering, niz The Legacy...
nom
I NIE OBRAŻAJCIE WSZYSTKICH MŁODYCH- NIEKTÓRZY WBREW POZOROM MAJĄ POJĘCIE
pozdro
"The Gathering" wymiata, wracam do tej płyty bardze często, zdecydowanie częściej niż do innych dokonań zespołu.
Nigdy nie byłem fanem thrashu w stylu Bay area(jedyny thrashowy zespół zza oceanu jaki naprawdę lubię to Slayer),ale potrafię docenic twórczość Testament.Kapela ta z pewnośćią zmiata takie gówna jak np. Antrax.Bardzo podoba mi się ich pierwszy album(OVer the wall & C.O.T.L.O.D zabijają!).Pamiętam ,że spore wrazenie zrobił na mnie również The Gathering(brzmienie urywa jaja).Ogólnie,dobry zespół.A, no i Chuck to świetny wokalista.
nowej płyty pewnie w tym roku się nie doczekamy...
panowie nie mogą się zdecydować - co i jak, bop kawałki dawno już są przygotowane...
Necro Desecrator napisał(a):Nigdy nie byłem fanem thrashu w stylu Bay area(jedyny thrashowy zespół zza oceanu jaki naprawdę lubię to Slayer),ale potrafię docenic twórczość Testament.Kapela ta z pewnośćią zmiata takie gówna jak np. Antrax.Bardzo podoba mi się ich pierwszy album(OVer the wall & C.O.T.L.O.D zabijają!).Pamiętam ,że spore wrazenie zrobił na mnie również The Gathering(brzmienie urywa jaja).Ogólnie,dobry zespół.A, no i Chuck to świetny wokalista.
A od kiedy Anthrax jest z Bay Area?
Vlad napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Nigdy nie byłem fanem thrashu w stylu Bay area(jedyny thrashowy zespół zza oceanu jaki naprawdę lubię to Slayer),ale potrafię docenic twórczość Testament.Kapela ta z pewnośćią zmiata takie gówna jak np. Antrax.Bardzo podoba mi się ich pierwszy album(OVer the wall & C.O.T.L.O.D zabijają!).Pamiętam ,że spore wrazenie zrobił na mnie również The Gathering(brzmienie urywa jaja).Ogólnie,dobry zespół.A, no i Chuck to świetny wokalista.
A od kiedy Anthrax jest z Bay Area?
Chodziło mi o stylistykę uprawianą przez ten zespół a nie o miejsce pochodzenia.
uważam że TESTAMENT to bardzo dobry zespół, bardziej thrash metalowy niż death choć to moja opinia bo nie słyszę tu death metalu.. najlepsze produkcje to jak dla mnie trzy ostatnie wypiedry oraz PRACTICE WHAT YOU PREACH jak i barzo dobry THE LEGACY.
cenie anthrax nagrali parę świetnych płyt, i nigdy nie ośmilibym się nazwać ich gównianą kapelą - trochę szacunku dla tej zajebistej kapelki.
fetus napisał(a):Cytat:Nigdy nie byłem fanem thrashu w stylu Bay area(jedyny thrashowy zespół zza oceanu jaki naprawdę lubię to Slayer),ale potrafię docenic twórczość Testament.Kapela ta z pewnośćią zmiata takie gówna jak np. Antrax.Bardzo podoba mi się ich pierwszy album(OVer the wall & C.O.T.L.O.D zabijają!).Pamiętam ,że spore wrazenie zrobił na mnie również The Gathering(brzmienie urywa jaja).Ogólnie,dobry zespół.A, no i Chuck to świetny wokalista
cenie anthrax nagrali parę świetnych płyt, i nigdy nie ośmilibym się nazwać ich gównianą kapelą - trochę szacunku dla tej zajebistej kapelki.
Co nie zmienia faktu, że do Testamentu im daleko.
racja TESTAMENT lepszy/ ale ANTHRAX tez dobry