A i jeszcze wszystkie teledyski Machine Head i Children Of Bodom (tak dla urozmaicenia

)

Największy wpływ wywarły na mnie :
Metallica - Unforgiven
Guns'n'Roses - November Rain
na mnie tam żadne teledyski żadnego wpływu niewywierają ale jeszcze podobał mi sie "Left Behind" Slipknot'a
"Cannibal Holocaust" Necrophagii.
Ostatnio trafiłem na klip NIN The Perfect Drug. Naprawdę świetnie zrobiony obrazek

Body Count - Born Dead 8)

pamietacie...?
Placebo-"The Bitter End" (pierwszy teledysk Placebo, który widziałam w życiu i to dzięki niemu poznałam ten zespół)

Ajana napisał(a):Placebo-"The Bitter End" (pierwszy teledysk Placebo, który widziałam w życiu i to dzięki niemu poznałam ten zespół)

Zespołu nie cierpię, ale z tego co pamiętam, teledysk jest rzeczywiście dość interesujący.
Mnie w pewnym sensie poruszył teledysk Korna "Right now". W trakcie jego oglądania (tuż po smacznym obiadku

)miałem odruchy wymiotne

Beast King napisał(a):Mnie w pewnym sensie poruszył teledysk Korna "Right now". W trakcie jego oglądania (tuż po smacznym obiadku
)miałem odruchy wymiotne 
Hehehe... "poruszył" - dobrze powiedziane ;D. Dziwny jest trochę ten teledysk.
Pisał tu już ktoś o "Hurt" Johnny'ego Cash'a???
Ja się o mało nie popłakałem kiedy go zobaczyłem... a do tego ta muzyka... Szkoda, że tego człowieka nie ma już wśród nas...

Mistrzowkie rzeczy można wymieniać godzinami... Może to być zarówno Green Day, jak i Alice In Chains.
W tej chwili przychodzi mi na myśl (niekoniecznie rockowe

) "Fight for your right to party" Beastie Boys.
Polecam animacje Roberta Turło (człowiek z mojego miasta), który jest za nie odpowiedzialny na koncertach Von Zeit. Zrobił też parę rzeczy dla Maleńczuka.
Pearl napisał(a):Piosenka Nine Inch Nails 
Wiem... ale mi akurat chodzi o klip do covera wykonanego przez Cash'a!!! A tak btw... oryginał jest gorszy...

MaFFej napisał(a):Wiem... ale mi akurat chodzi o klip do covera wykonanego przez Cash'a!!! A tak btw... oryginał jest gorszy... 
Być może

Coveru nie słyszałam, ale oryginał strasznie mi się podoba

Więc jeśli cover jeszcze lepszy to nie wiem co mi będzie po jego wysłuchaniu

Pozdr.