Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
...hmm...najlepszy teledysk wedlug mnie to ...

...spiders...systemu...taa..to najlepszy...a zarazem bardzo poruszajacy teledysk..oczywiscie moim skromnym zdaniem....

TisH napisał(a):Bardzo spodobal mi sie tez teledysk Blind Guardian "Mr. Sandman" - kto widzial, ten pewnie zrozumie dlaczego. 
GRRRRRRR!!!!!!!!Nawet mi o tym nie wspominaj!!!!!!!Ja wszystko zniosę ale widok jednego z moich ulubionych wokalistów w kiecce wbił mnie w ziemię!!!!!!!!! :?
Hmmm....Klipy KoRn'iszonków są fajne

, Iron'ów i Tool'a

Nom, fajnym teledyskiem jest Metallica - One, System OAD - Aerials

(ahhh ten przepiękny początek ).
"unforgiven"

Cytat:Burzum - Dunkelheit ... niesamowicie klimatyczny teledysk, w połączeniu z muzyką zabija!
Zgadzam sie na całej linii!! Teladysk jest naprawde fajny tylko jakosc troche kipska. A ''One road to Asa Bay'' Bathorego? Nie mowcie tylko ze nikt nie zna.Jak dla mnie swietny.
Hethell
Tool :] I wszystko jasne. "Schism", "Parabola", "Aenima"...
Rammstein - Sonne, Mutter, Ich will, Du Riechst so gut, Mein teil, Amerika.....
podpisuje sie pod mothong else matters i somwere around nothing apocalypticy i dopisuje path tego zespołu. Klimat tego klipu jest swieny- mroczny poruwający. dodam jeszcze amerike grupy rammstein- nic dodac, nic ujac. 8)
Splash napisał(a):Nom, fajnym teledyskiem jest Metallica - One
A ja osobiście wolę teledysk Korn'a - One

Fakt faktem koncertówka ale fajna

A do tego z Metallicą na widowni

I można się pośmiać z amerykańskich fanów czyniących istny młyn pod sceną

Jeśli chodzi o PORUSZAJĄCE teledyski, to przez dłuższy czas był to... jak to sie nazywało... aha, "Someday" Nicklebacka ;P
Fajny tez jest "Anastazja, jestem" Łez
No i "Bless The Child" Nightwisha... Ile czasu minęło zanim zrozumiałem jak trzeba odbierac ten teledysk, naprawde pomysłowe

Sorry lubie nawet Korna ale ich wersja One to bida. Słaby wokal i bez solówki na koncu bez solówki nie ma One'a 8)
Metallica - Until It Sleeps
Cradle of Filth - Nymphetamine
Marylin Manson - Sweet Dreams
I nie wiem czemu bo tego zespołu nienawidze:
Linkin Park - Numb
Teledyski TOOL są wyrąbane w kosmos dosłownie!!

Podoba mi się też nowy teledysk Papa Roach "Getting away with murder" i "Numb" LP. O kurcze zapomniałabym o Metallice. "Whisky in the jar". Na końcu świetna demolka

heh, może to głupie, ale ONE w wykonaniu każdego innego zespołu niż Metallica to dla mnie g...

To nie jest głupie

Ja słyszałam to w wykonaniu Korn i mi się nie podobało. Nie pamiętam czy słyszałam jeszcze jakiś zespół wykonywujący ten utwór. Możesz napisać kto to jeszcze śpiewał?? Może skojarzę

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10