Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Teledyski [archiwalny]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Pewnie nie będę orginalna, jeśli powiem że Rammstein - Mutter ;P A poza tym Tiamat - Cain..... Hmm no i Offspring - Gone Away XD
Teledyski które bardzo lubię :
Amy Lee i Seether - BROKEN (piękna piosenka)
Green day - Basket Case -(1 teledysk GD jaki zobaczyła i od którego się zakochałam w tym zespole)
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Oprócz Tool'a:
1. The White Stripes - Seven Nation Army... Świetny po prostu, zrobiony z pomysłem. Za pierwszym razem, gdy go widziałem, nie mogłem oderwać wzroku.
2. Muse - Hysteria - idealnie zgrany z muzyką.
3. Akurat - Lubię Mowić Z Tobą - sentyment do utworu, a poza tym ogólnie teledysk mi się podoba.
Tak, teledysk do "Hysterii" jest świetny.A do moich ulubionych klipów dopiszę Blur "Coffee & Tv".
Smile
kazdy teledysk Nirvany...szczegolnie "You Know You're Right" te zdiecia wycinki z koncertow...poprostusie rozklejam Smile
Kamael napisał(a):Oprócz Tool'a[...]
oj tak tool ma maksymalnie mozgojebne teledyski
Teaser napisał(a):
Kamael napisał(a):Oprócz Tool'a[...]
oj tak tool ma maksymalnie mozgojebne teledyski
Pisałem to już tutaj wielokrotnie, ale napiszę raz jeszcze - dla mnie dzięki temu właśnie są piękne.
Heh, nie da się ukryć, teledyski Tool'a są nieco "ekscentryczne", ale na tym polega ich urok. Najbardziej podoba mi się "Schizm" (sam utwór też niczego sobie ;] ) A do teledysków dorzucę jeszcze "Hey You" Floydów i "Brothers In Arms" Dire Straits.
Aphex Twin - Come To Daddy
Einstuerzende Neubauten - Sabrina
Może przewidywalne, ale Iron Maiden - Wasting Love Smile
Rammstein "Mutter" i "Ohne dich"
HIM "Gone with the sin"
Darzamat "In red iris"
Nightwish "Nemo"
Cradle of filth "Nymphetamine" i "Babalon A.D."
Hm... ogólnie rzecz biorąc sprawa przedstawia się następująco:
- Metallica "The Unforgiven II"
- Metallica "Enter Sandman"
- Guns N'Roses - November Rain
- Burzum - Dunkelheit (z resztą teledyski Burzum'a są po prostu piękne)
- Sweet Noise - większość, jeden z niewielu polskich zespołów, prezentujących dobre teledyski
Nine Inch Nails "Happiness in Slavery" Totalne obrzydzenie. I niech ktoś powie, że nie porusza Wink
no dobra moze bede mało orginalny ;] ale
G.W.A.R - Meat Sandwich(mozna sie niezle posmiac)
Rob Zombie - Dragula(kolejny poprawiajacy humor Klip)
Rammstein - Du Hast, Ich Will, Engel, Striped
Amon Amarth - In Pursuit Of Vikings
Pearl Jam - Do To Evolution
Behemoth - Conquer All
Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse
Apocalyptica - Somewhere Around Nothing
Manowar - Warriors Of The World United
dizzz napisał(a):Z repertuaru Sentenced chyba bardziej rusza jednak Noone There...
Hm, przynajmniej na mnie to jakos tak podzialalo...razem z tekstem...

no dokładnie, porusza - i obraz i muza i słowa... klip zawiera w sobie krótszą wersję, ale i tak daje efekt...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10