Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: wasze ulubione ballady
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Necro Desecrator napisał(a):Prawda jest taka ,że ten ,kto nie pada na kolana przed potęgą i pięknem ballad ManOwaR, jest śmierdzącym pozerskim ścierwem.
zieeeew - o jakie nowosci powiadasz.
Niedawno ktoś tu mówił, że ballady Manowara są dla bab... Wink
Necro Desecrator napisał(a):Prawda jest taka ,że ten ,kto nie pada na kolana przed potęgą i pięknem ballad ManOwaR, jest śmierdzącym pozerskim ścierwem.
Kurwa ,ludzie ,czy wy nie rozumiecie ,że ktoś może mieć inny gust niż wy ?! Ja sam uwielbiam Manowar i uważam ,że każdy powinien mieć szacunek do tej kapeli ale przecież ich muzyka ma prawo się komuś nie podobać.
G napisał(a):czosnek ,ludzie ,czy wy nie rozumiecie ,że ktoś może mieć inny gust niż wy ?! Ja sam uwielbiam Manowar i uważam ,że każdy powinien mieć szacunek do tej kapeli ale przecież ich muzyka ma prawo się komuś nie podobać.

i wówczas mamy Prawem Stali zniszczyć pozera!
No to śmiało - zniszcz mnie. Ciekawe jestem jak to zrobisz przez światłowód :?
Beast King napisał(a):No to śmiało - zniszcz mnie. Ciekawe jestem jak to zrobisz przez światłowód :?

już jesteś mentalnie zniszczony!
ja przepadam za balladkami KATA. Smile Smile 8) 8) 8)
Beast King napisał(a):No to śmiało - zniszcz mnie. Ciekawe jestem jak to zrobisz przez światłowód :?

Gdy już zakończysz swój parszywy żywot ,staniesz przed obliczem Kroma-zawładnie On twą duszą! Przez wieczność cierpieć będziesz w Piekle Stali!
Necro Desecrator napisał(a):Gdy już zakończysz swój parszywy żywot ,staniesz przed obliczem Kroma-zawładnie On twą duszą! Przez wieczność cierpieć będziesz w Piekle Stali!

plugawe psy co nie wierzą w Kroma, nie dostępują zaszczytu stanięcia przed jego obliczem, jeno gniją a wrony ucztują na ich kościach!
Syska napisał(a):ja przepadam za balladkami KATA. Smile Smile 8) 8) 8)
No ,masz rację ballady tej kapeli są zajebiste. "Głos z ciemności" to moja ballada numer jeden ,jeśli chodzi o metal.
Wielka Kroma? Z masełkiem mmmm..... no tak, głodna jestem Laughing

a co do ballad: kilka z IM (nie pamiętam w tej chwili tytułów :])
Większość ballad Metallicy
Blind Guardian - Bard's song, Lord of the rings
Ballady Kata
no i na razie więcej nie mogę sobie przypomnieć.

Teraz idę coś zjeść, bo mi smaka na Kromę zrobiliście Laughing
G napisał(a):
No ,masz rację ballady tej kapeli są zajebiste. "Głos z ciemności" to moja ballada numer jeden ,jeśli chodzi o metal.
Nie inaczej, chociaż IMO lepszy jest Czas Zemsty i Delirium Tremens - cóż, rzecz gustu Smile
KelThuz napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Gdy już zakończysz swój parszywy żywot ,staniesz przed obliczem Kroma-zawładnie On twą duszą! Przez wieczność cierpieć będziesz w Piekle Stali!

plugawe psy co nie wierzą w Kroma, nie dostępują zaszczytu stanięcia przed jego obliczem, jeno gniją a wrony ucztują na ich kościach!

Wszyscy fani Manowar są tak pojebani - czy tylko wy dwaj?
aXe Rose napisał(a):
G napisał(a):
Nie inaczej, chociaż IMO lepszy jest Czas Zemsty i Delirium Tremens - cóż, rzecz gustu Smile

to i ja wkrocze w ballady Kata- jak dla mnie to Legenda wysniona i Lza dla cieniow minionych, ale kwestia gustu jak juz zdarzyles celnie zauwazyc Tongue
Heh jak zapomnę wreszcie o swojej ex, to pewnie znowu będę w stanie słuchać tej płyty...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14