I o to chodzi, stary, i o to chodzi! : D
Scorpions - Send Me An Angel, Wind Of Change, Still Loving You, Lonely Nights, In Trance
Hypocrisy - Paled Empty Sphere
Therion - Lemuria, Ljusalfheim
oraz wiele innych, nieprzychodzacych mi w tej chwili do glowy
Nie wiem, po co się czepiacie słowa "Ballada"-i tak wiadomo, o co chodzi

Cathryn napisał(a):Nie wiem, po co się czepiacie słowa "Ballada"-i tak wiadomo, o co chodzi 
Ciekaw byłem, czy ktoś pomyśli czy wszyscy tępo przyjmą informację...
KAT to najlepszy polski zespół mój ulubiony, podobają mi się ich wszystkie utwory a jeśli o ballady chodzi to do szaleństwa moge słuchać "Łza ..." "Głos z ciemności" "Derilium Tremens" poprostu umieram z zachwytu słuchając głosu Romka '

'
Taaak romek rules. Kocham Cie slayerka , musimy sie skumać bo w temacie venom napisałem że KAT jest lepszy i mnie zbesztali .. PS też lubie Slayera

slayerka napisał(a):KAT to najlepszy polski zespół mój ulubiony, podobają mi się ich wszystkie utwory a jeśli o ballady chodzi to do szaleństwa moge słuchać "Łza ..." "Głos z ciemności" "Derilium Tremens" poprostu umieram z zachwytu słuchając głosu Romka '
'
a czesto zmieniasz bielizne?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a czesto zmieniasz bielizne?
Łożesz Ty chamie bezwstydny Ty! Do kobiety takimi słowami? Nie wstyd Ci niegodziwcu Ty?
Co do tematu:
Motorhead-'Love me forever'
Nevermore-'Dreaming Neon Black'
Stone Sour-'Brother'
Turbo-'Dorosłe dzieci'
T.S.A-'51'
Hole-'Dying' (co do kapeli jak i samej Love mam mieszane uczucia,ale akurat do tej ballady mam sentyment)
Motörhead - Don't Let Daddy Kiss Me
I wszystko jasne. ;D;d
A bielizne zmieniam często niegodziwcu Ty

ja Ciebie tez kocham Przemek Slayer zaraz po Kacie to moj ulubiony zespol 16.03 ma byc ponoc koncert Kata w klubie Park w Wawce z checia bym sie wybrala '

' "okręt mój płynie dalej , gdzieś tam ... "
A właśnie nie wie nikt skąd można ściagnąć odcinek kuby wojewódzkiego w którym był Roman? W tym tygodniu robie kolczyk na języczku pozdrawiam fanów Kata '

' Przemek kocham Cię '

'
Dowolna ballada Danziga z płyt I-IV i wszystkie wasze mogą spierdalać