Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: FanKlub Gannona (vel Enrike ;-))
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
heh...dzieki ludzie...jakos juz wracam do normy Sad

Arion

To dobrze.
Kiedyś trzeba zacząć.

Keep on rockin' in the free world... Smile
Arion napisał(a):Tak! Biję :> Mocno ;]
Szkoda tylko, że faceci to tak często masochiści ^^; Uderzysz takiego, a on się jeszcze cieszy Oo;

Ja się na ten temat nie wypowiadam, ja mam po prostu dość ^^; A i sprawa nie na forum publiczne...

Czuje potrzebę obrony naszego dobrego imienia chłopyBig Grin
Żyję z siostrą w wielkiej zgodzie, a przemocy między sobą urzywamy kiedy nam się nudzi, albo kiedy ktoś zasłuży XD Przemocą można wymierzać kary facetom, trzeba tylko wiedzizeć gdzie walić. Od razu zaznaczam, że uderzanie w krocze wzbudza agresje Evil or Very Mad
Najlepsze i tak jest znęcanie się psychiczne Wink

Arion

O tak, uwielbiam makabrycznie grać na męskiej wobraźni :> Oni już niestety średnio za tym przepadają... Smile

A przepraszam, bić w krocze to niehonorowo. To jedno. A drugie, że w życiu w sytuacji innej niż zagrożenie nie ośmieliłabym się uderzyć jakiegokolwiek Pana w krocze - toż to szkoda dla ich lubych Smile Przecież swoim krzywdy wyrządzać nie będziemy :> Nie ma nic gorszego, niż niezaspokojona kobieta.
o wielkie dzieki Arion ze sie za nami wstawiłas Smile
Arion napisał(a):O tak, uwielbiam makabrycznie grać na męskiej wobraźni :> Oni już niestety średnio za tym przepadają... Smile

A przepraszam, bić w krocze to niehonorowo. To jedno. A drugie, że w życiu w sytuacji innej niż zagrożenie nie ośmieliłabym się uderzyć jakiegokolwiek Pana w krocze - toż to szkoda dla ich lubych Smile Przecież swoim krzywdy wyrządzać nie będziemy :> Nie ma nic gorszego, niż niezaspokojona kobieta.

Na szczęście mam swój stalowy pas cnoty firmy EverLast... Angry

Arion

Interpretuj to jak chcesz... Smile Ja upatruję w tym przede wszystkim dobra Pań... ;]
dobro Pań naszym dobrem Big Grin

Arion

Miło Smile

Ciekawe jak to się sprawdza w praktyce... Wink
W praktyce jak w załorzeniach...
Arion napisał(a):O tak, uwielbiam makabrycznie grać na męskiej wobraźni :> Oni już niestety średnio za tym przepadają... Smile

Wiesz Arion XD, nie tylko Ty lubisz bombardować psychikę innychBig Grin ja mam przyjemność z tego bez względu na płeć.
Sam się raczej tak łatwo nie daję.
Jeżeli jednak komuś już uda się mi zmącić myśli w głowie to przyznam mu wyższośc jego zdolnościom nad moimi i z nie małym zaintrygowaniem przyjrze się jego technikom Angry

Arion

To nie jest chamstwo, ani docinanie.. Po prostu dyskusja ;} I to z reguły miła, przepełniona śmiechem, aczkolwiek wywołanym humorem zgoła makabrycznym Wink
Angry prosze machać pomponam a nie jakieś dyskusje Laughing

Arion

Mogę Ci młotkiem pomachać jak chcesz ;P
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8