ooo

to możemy założyć kolejny klub....bo ja tez jestem paskudnie brzydki

najwyżej nam sie dostanie...

heh...wybaczcie...ale chyba nie bede sie udzielał za wiele......mam serdecznie dosyć wszystkiego....

Eee... gannon o co chodzi z tym opisem??
U.. chyba sprawy sercowe..
W sumie jakiś czas temu mogłabym od Gannona zerżnąć to zdanie...ale nie, szkoda smutków na niektórych. Uwierz Marcinku, trzeba wierzyć w siebie, znać swoją wartość i nie dać się kiedy ktoś wyrządza krzywdę. Może to głupio brzmi i wcale nie jest pocieszające, ale pesymistyczne nastawienie i utwierdzanie się w beznadziejności nic nie pomoże. Jak mówi moja koleżanka "jeśli masz doła przede wszystkim przestań kopać". Po czasie i tak wszystko będzie dobrze. Żeby jednak ten czas szybko mijał, trzeba go maksymalnie wykorzystać - tak, żeby zająć czymś myśli. I naprawdę nie przejmuj się, bo NIEWARTO! Sam zobaczysz

Tak! Biję :> Mocno ;]
Szkoda tylko, że faceci to tak często masochiści ^^; Uderzysz takiego, a on się jeszcze cieszy Oo;
Ja się na ten temat nie wypowiadam, ja mam po prostu dość ^^; A i sprawa nie na forum publiczne...
[quote="Arion"]Tak! Biję :> Mocno ;]
Szkoda tylko, że faceci to tak często masochiści ^^; Uderzysz takiego, a on się jeszcze cieszy Oo;
quote]
Święte słowa!!! Ja nie wiem co oni w tym takiego przyjemnego widzą.... Kara powinna być karą, o!
Sus napisał(a):Jak mówi moja koleżanka "jeśli masz doła przede wszystkim przestań kopać".
A jak mawiał pewien koleś, cytuję:
"Kiedy myślę, że już jestem na dnie to ktoś rzuca mi łopatę..."
Koniec cytatu.
Nooo, to jest dopiero budujące.... :?
Czarny humor, skąd ja to znam :/
Górą sarkazm, ironia i groteska... -__-;
Arion napisał(a):Czarny humor sarkazm, ironia i groteska...
Wypisz, wymaluj - my 'n' my friends!!!