Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: FanKlub Gannona (vel Enrike ;-))
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
ooo Big Grin to możemy założyć kolejny klub....bo ja tez jestem paskudnie brzydki Laughing
gannon napisał(a):ooo Big Grin to możemy założyć kolejny klub....bo ja tez jestem paskudnie brzydki Laughing

No widzisz, zrobmy Fanklub Pieknych Inaczej Laughing Tylko musimy uwazac, bo Arion bije tych co uwazaja sie za brzydali Big Grin
najwyżej nam sie dostanie... Crying or Very Sad
gannon napisał(a):najwyżej nam sie dostanie... Crying or Very Sad

Nie pierwszy raz bede bity prze kobiete Sad Crying or Very Sad
heh...wybaczcie...ale chyba nie bede sie udzielał za wiele......mam serdecznie dosyć wszystkiego....Sad
Eee... gannon o co chodzi z tym opisem??
U.. chyba sprawy sercowe..
nie mylisz sie...
W sumie jakiś czas temu mogłabym od Gannona zerżnąć to zdanie...ale nie, szkoda smutków na niektórych. Uwierz Marcinku, trzeba wierzyć w siebie, znać swoją wartość i nie dać się kiedy ktoś wyrządza krzywdę. Może to głupio brzmi i wcale nie jest pocieszające, ale pesymistyczne nastawienie i utwierdzanie się w beznadziejności nic nie pomoże. Jak mówi moja koleżanka "jeśli masz doła przede wszystkim przestań kopać". Po czasie i tak wszystko będzie dobrze. Żeby jednak ten czas szybko mijał, trzeba go maksymalnie wykorzystać - tak, żeby zająć czymś myśli. I naprawdę nie przejmuj się, bo NIEWARTO! Sam zobaczysz Wink

Arion

Tak! Biję :> Mocno ;]
Szkoda tylko, że faceci to tak często masochiści ^^; Uderzysz takiego, a on się jeszcze cieszy Oo;

Ja się na ten temat nie wypowiadam, ja mam po prostu dość ^^; A i sprawa nie na forum publiczne...
[quote="Arion"]Tak! Biję :> Mocno ;]
Szkoda tylko, że faceci to tak często masochiści ^^; Uderzysz takiego, a on się jeszcze cieszy Oo;
quote]

Święte słowa!!! Ja nie wiem co oni w tym takiego przyjemnego widzą.... Kara powinna być karą, o!
Sus napisał(a):Jak mówi moja koleżanka "jeśli masz doła przede wszystkim przestań kopać".

A jak mawiał pewien koleś, cytuję:
"Kiedy myślę, że już jestem na dnie to ktoś rzuca mi łopatę..."
Koniec cytatu.
Nooo, to jest dopiero budujące.... :?

Arion

Czarny humor, skąd ja to znam :/
Górą sarkazm, ironia i groteska... -__-;
Arion napisał(a):Czarny humor sarkazm, ironia i groteska...

Wypisz, wymaluj - my 'n' my friends!!! Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8