08-18-2004, 08:45 PM
08-18-2004, 08:51 PM
Arion napisał(a):Wskakiwać w obcisłe, oczojebne ciuszki, Panowie!
Nio raczej nie obcisle, za brzydki na to jestem

Arion
08-18-2004, 09:18 PM
O kurcze... :> Nie mogę się tego zlotu już doczekać 
Świetnie, gratuluję podziału obowiązków, organizacja na medal
Za brzydki? Sugerujesz, że mam zły gust co do wyboru fanklubów? :> Oj...

Świetnie, gratuluję podziału obowiązków, organizacja na medal

Za brzydki? Sugerujesz, że mam zły gust co do wyboru fanklubów? :> Oj...

08-18-2004, 09:46 PM
heh...sam tanczyc nie bede 

08-18-2004, 10:20 PM
Arion napisał(a):Za brzydki? Sugerujesz, że mam zły gust co do wyboru fanklubów? :> Oj...
Widzialas mnie? :> To nie mow

W tajemnicy powiem, ze po kilku napojach % robie sie totalnie rozrywkowy, wiec kto wie

Arion
08-18-2004, 10:25 PM
Acrid napisał(a):Widzialas mnie? :> To nie mowJestem za brzydki na Czipendejsla, nie mam ladnej klaty, mam brzusioo, brzydki tylek i krzywe nogi
No, to tak po krotce ja
Nie wiem co Twoja Dziewczyna na to, ale ja bym sprała mojego faceta za taką niebotyczną samokrytykę

Acrid napisał(a):W tajemnicy powiem, ze po kilku napojach % robie sie totalnie rozrywkowy, wiec kto wie
Tak też myślałam... ;}
08-18-2004, 10:38 PM
Arion napisał(a):Nie wiem co Twoja Dziewczyna na to, ale ja bym sprała mojego faceta za taką niebotyczną samokrytykę
Kilka razy juz dostalem,.. zreszta nie tylko od niej

Arion napisał(a):A, i jeszcze coś - pozwól, że sama ocenię, bo jak narazie to nie masz na co narzekać ;]
Po 2avatarkach z boku? A łeeee

Arion napisał(a):Tak też myślałam... ;}
I bez alkoholu jestem rozrywkowy, ale nie do takiego stopnia, rzadko ktos mnie widziw krotkich spodenkach a co dopiero czipendejsl

Arion
08-18-2004, 10:43 PM
Cóż, powiedzenie "nie ma rzeczy niemożliwych" w połączeniu z ambicją może zdziałać cuda :>
Ano i racja, że dostałeś - powinieneś. Ale widać nie poskutkowało... Młotkiem trzeba było
O_o; Dlaczego zamykają Ci konto? Oo'
Ano i racja, że dostałeś - powinieneś. Ale widać nie poskutkowało... Młotkiem trzeba było

O_o; Dlaczego zamykają Ci konto? Oo'
08-18-2004, 10:52 PM
Arion napisał(a):O_o; Dlaczego zamykają Ci konto? Oo'
Oj, nie to konto

Moje prywatne, sieciowe, bo problemy sa

Arion
08-18-2004, 10:56 PM
Tak. Ty naprawdę za słabo dostałeś :}
A tak btw - wolę gdy mężczyźni noszą rozpuszczone włosy, a nie rozpuszczają je tylko przy okazji mycia głowy i koncertów ;]
Apeluje do Panów:
Rozpuszczajcie włosy i wyrzuście wszystkie gumki/frotki/rzemyki/kable czy czegokolwiek do ich związywania używacie
A tak btw - wolę gdy mężczyźni noszą rozpuszczone włosy, a nie rozpuszczają je tylko przy okazji mycia głowy i koncertów ;]
Apeluje do Panów:
Rozpuszczajcie włosy i wyrzuście wszystkie gumki/frotki/rzemyki/kable czy czegokolwiek do ich związywania używacie

08-18-2004, 11:06 PM
Arion napisał(a):Tak. Ty naprawdę za słabo dostałeś :}
Dobrze dostalem, malinka na szyji dlugo sie trzymala

Nigdy nie spinam, to zdjecie z moich praktyk,..
Niestety trudno sie kopie, *bawi* kilofem z rozpuszczonymi herkami,..

W ogole to sie za bardzo rozpedzam, jeszcze zaczne pokazywac inne foty

Arion
08-19-2004, 12:00 AM
A pokazuj, pokazuj 
I doskonale, że włosów nie związujesz... Po to się tyle męczy z ich zapuszczaniem, po to się o nie dba, żeby nosić je rozpuszczone, o
I tego się należy trzymać 

I doskonale, że włosów nie związujesz... Po to się tyle męczy z ich zapuszczaniem, po to się o nie dba, żeby nosić je rozpuszczone, o

08-19-2004, 02:01 PM
Acrid napisał(a):Arion napisał(a):Tak. Ty naprawdę za słabo dostałeś :}W ogole to sie za bardzo rozpedzam, jeszcze zaczne pokazywac inne foty![]()
Go Acrid! Go Acrid!
08-19-2004, 04:05 PM
moment :? tu jest mój fanklub
mnie tu prosze wielbić

mnie tu prosze wielbić

08-19-2004, 04:09 PM
gannon napisał(a):moment :? tu jest mój fanklub![]()
mnie tu prosze wielbić
Nom, dlatego zadnego juz nie dam, zreszta nie sadzilem ze az tyle zainteresowania bedzie. Ja przeciez brzydal jestem