Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fotka.pl/Epuls/Grono/My space.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
To już od samego początku przestało być śmieszne.
Ale Stig jest śmieszny sam w sobie... nic nie rozweseli Cię jak Stig. Kiedy życie dało Ci kopa, okradli Cię, Twoja panna uciekła ze swoim psem, ojciec dotykał Cię w wannie kiedy byłeś mały a zupa jest za słona... pomyśl, że są jeszcze tacy co mają gorzej, jest ktoś taki jak Stig - wtedy uśmiech zagości na twojej twarzy.
Akurat tak sie składa, że w większości przypadku mam większy ubaw z tych co na niego najeżdżają.
Otter napisał(a):Ale Stig jest śmieszny sam w sobie... nic nie rozweseli Cię jak Stig. Kiedy życie dało Ci kopa, okradli Cię, Twoja panna uciekła ze swoim psem, ojciec dotykał Cię w wannie kiedy byłeś mały a zupa jest za słona... pomyśl, że są jeszcze tacy co mają gorzej, jest ktoś taki jak Stig - wtedy uśmiech zagości na twojej twarzy.

wcale tak źle nie mam Tongue

Me życie jest pełne pastelowych kolorów...
ej kurwa mówicie żeby nie jeździć po stigu... ale koleś sam sie o to prosi. wystarczy tylko poczytać niektóre jego posty. osobiście nic do niego nie mam ale jak widze co on wypisuje to normalnie masakra jest.
Dobra skończcie ten ot. Bo tak można w nieskończoność. Dawajcie swoje strony Wink
wyzszy poziom lansu

www.fotolog.com/istnyromantyk
a gdzie poszła kurwa z nicku?
caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (

Oj, podpadłeś... Tu na forum niewiadomo jaki kozak - IstnyKurwaRomantykprzecież, a poza nim, w serwisach dla "ludzi", gdzie się laski omamia swoimi "cudownymi" zdjęciami, już brakło odwagi, bo Cie koleżanka posądzi o wulgarność!

Brakło 3-4 liter? Ja już na poczekaniu wymyśliłem idealny nick - IstnyKurwaRom
Liter w sam raz, grozą wieje, ludzie nadal się boją, idealny kąsek dla panienek.

finito...
^ Grubo...
Slapi napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (

Oj, podpadłeś... Tu na forum niewiadomo jaki kozak - IstnyKurwaRomantykprzecież, a poza nim, w serwisach dla "ludzi", gdzie się laski omamia swoimi "cudownymi" zdjęciami, już brakło odwagi, bo Cie koleżanka posądzi o wulgarność!

Brakło 3-4 liter? Ja już na poczekaniu wymyśliłem idealny nick - IstnyKurwaRom
Liter w sam raz, grozą wieje, ludzie nadal się boją, idealny kąsek dla panienek.

finito...

nie mam zamiaru przez net omamiac zadnych lasek, a juz tym bardziej nie tych, ktore poznaja ludzi poprzez fotologi

poza tym mam wrazenie ze w pierwszej czesci posta nie bardzo wiesz o czym mowie

i nie jestem zadnym kozakiem, pisze na tym forum po prostu tak jak mi sie podoba, bo nie mozna go brac w zaden sposob powaznie

a skoro Romowie budza w tobie groze, to juz naprawde zaczyna mi sie ciebie robic szkoda

btw czym ci podpadlem, tym ze obrazilem black metal? skoryguj mnie jesli sie myle

pozdrawiam, IstnyKurwaRomantyk
kto sie napierdala? kto sie napierdala?
no kurwa uciekl mi sparing partner, a tak dlugo czekalem na awanture na tym forum : - (
LoL, mowiłeś przecież, że nie szukasz zwady na forum Surprised
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15