08-01-2007, 09:41 PM
08-01-2007, 10:44 PM
Ale Stig jest śmieszny sam w sobie... nic nie rozweseli Cię jak Stig. Kiedy życie dało Ci kopa, okradli Cię, Twoja panna uciekła ze swoim psem, ojciec dotykał Cię w wannie kiedy byłeś mały a zupa jest za słona... pomyśl, że są jeszcze tacy co mają gorzej, jest ktoś taki jak Stig - wtedy uśmiech zagości na twojej twarzy.
08-01-2007, 10:52 PM
Akurat tak sie składa, że w większości przypadku mam większy ubaw z tych co na niego najeżdżają.
08-01-2007, 11:03 PM
Otter napisał(a):Ale Stig jest śmieszny sam w sobie... nic nie rozweseli Cię jak Stig. Kiedy życie dało Ci kopa, okradli Cię, Twoja panna uciekła ze swoim psem, ojciec dotykał Cię w wannie kiedy byłeś mały a zupa jest za słona... pomyśl, że są jeszcze tacy co mają gorzej, jest ktoś taki jak Stig - wtedy uśmiech zagości na twojej twarzy.
wcale tak źle nie mam

Me życie jest pełne pastelowych kolorów...
08-01-2007, 11:22 PM
ej kurwa mówicie żeby nie jeździć po stigu... ale koleś sam sie o to prosi. wystarczy tylko poczytać niektóre jego posty. osobiście nic do niego nie mam ale jak widze co on wypisuje to normalnie masakra jest.
08-02-2007, 07:42 AM
Dobra skończcie ten ot. Bo tak można w nieskończoność. Dawajcie swoje strony 

08-22-2007, 04:51 PM
08-22-2007, 05:04 PM
a gdzie poszła kurwa z nicku?
08-22-2007, 05:14 PM
caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (
08-22-2007, 06:24 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (
Oj, podpadłeś... Tu na forum niewiadomo jaki kozak - IstnyKurwaRomantykprzecież, a poza nim, w serwisach dla "ludzi", gdzie się laski omamia swoimi "cudownymi" zdjęciami, już brakło odwagi, bo Cie koleżanka posądzi o wulgarność!
Brakło 3-4 liter? Ja już na poczekaniu wymyśliłem idealny nick - IstnyKurwaRom
Liter w sam raz, grozą wieje, ludzie nadal się boją, idealny kąsek dla panienek.
finito...
08-22-2007, 07:10 PM
^ Grubo...
08-22-2007, 07:32 PM
Slapi napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):caly nick sie nie miescil, chyba 3 czy tam 4 liter brakowalo : - (
Oj, podpadłeś... Tu na forum niewiadomo jaki kozak - IstnyKurwaRomantykprzecież, a poza nim, w serwisach dla "ludzi", gdzie się laski omamia swoimi "cudownymi" zdjęciami, już brakło odwagi, bo Cie koleżanka posądzi o wulgarność!
Brakło 3-4 liter? Ja już na poczekaniu wymyśliłem idealny nick - IstnyKurwaRom
Liter w sam raz, grozą wieje, ludzie nadal się boją, idealny kąsek dla panienek.
finito...
nie mam zamiaru przez net omamiac zadnych lasek, a juz tym bardziej nie tych, ktore poznaja ludzi poprzez fotologi
poza tym mam wrazenie ze w pierwszej czesci posta nie bardzo wiesz o czym mowie
i nie jestem zadnym kozakiem, pisze na tym forum po prostu tak jak mi sie podoba, bo nie mozna go brac w zaden sposob powaznie
a skoro Romowie budza w tobie groze, to juz naprawde zaczyna mi sie ciebie robic szkoda
btw czym ci podpadlem, tym ze obrazilem black metal? skoryguj mnie jesli sie myle
pozdrawiam, IstnyKurwaRomantyk
08-23-2007, 12:06 AM
kto sie napierdala? kto sie napierdala?
08-23-2007, 06:04 AM
no kurwa uciekl mi sparing partner, a tak dlugo czekalem na awanture na tym forum : - (
08-23-2007, 07:56 AM
LoL, mowiłeś przecież, że nie szukasz zwady na forum