Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fotka.pl/Epuls/Grono/My space.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
bylem pierwszy kurwa
uwazaj albo nasle na ciebie slawomira k i dariusza k, zlodziei kaszanki
Pogieło was z tymi avatarami Surprised Jeszcze troche i wszyscy będą je mieli Wink
Ghost_82 napisał(a):Jeszcze troche i wszyscy będą je mieli Wink
Tak jest!
-Rene- napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Jeszcze troche i wszyscy będą je mieli Wink
Tak jest!
ja na pewno nie, bo są chujowe. Rene ma za to zajebisty avatar, może jej uda mi się skopiowac hahah
twoj lepszy kurwa
karakas napisał(a):Rene ma za to zajebisty avatar, może jej uda mi się skopiowac hahah
Skopiuj. Zawsze lubiłam się rozmnażać.
rozmnażanie to złe słowo, jestem przeciwniczką aborcji.
Zła kobieto
Co za paradoks Istny, kiedyś miałam taki avatar na gronie jak Ty teraz.
Z takich wakacyjnych rozrywek: przejrzyjcie dział "o mnie" na fotce Stiga Laughing Na szczególną uwagę zasługują podpunkty "Mój opis" i "Wymarzony partner" LaughingLaughingLaughing Tu macie link: http://www.fotka.pl/profil/Lacrimamosa/O_mnie.html

Człowieku, przecież jesteś FACETEM.
Cytat:Moje cechy:
bezkompromisowy, idealista, ironiczny, konserwatywny, kreatywny, liberalny, litościwy, niekonwencjonalny, niezależny, pewny siebie, przesądny, spontaniczny, stanowczy, śmiały, uważny, wygadany, zdecydowany
ja mam zgodność 12% : - (
Cytat:Człowieku, przecież jesteś FACETEM.

Warsadal, człowiek który dał sobie nick lacrimamosa musi mieć niepewna orientacje.
czego nie lubie: kindermetali

<brawo>
Stiguś sie chyba kreuje na jakiegoś uber wrażliwego i romantycznego gościa przez co jest postrzegany jak gotycka ciota. Stig lepiej zostań emo na to przynajmniej masz warunki.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15