Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fotka.pl/Epuls/Grono/My space.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Robi się tajemniczo
Axel napisał(a):Pewnie to słowo oznacza coś jeszcze bo wątpię by ktoś dawał tytuł piosenki wyciągniętym z dupy słowem

Wiele jest takich piosenek. Poza tym mi głownie chodziło o to co to jest "Lacrimamosa", znaczenia jest mało istotne.
brzmi jak nazwa margaryny
raczej jak nazwa kremu kakaowego.
Stig chce ci przypomnieć ze dopytywałeś sie mnie co oznacza słowo lacrimamosa wiec spierdalaj bo sam nie wiesz co to znaczy i liczyles ze w koncu ktos ci to wytłumaczy.
aaaa wydało sie Big Grin
The Stig napisał(a):
Axel napisał(a):
Cytat:Człowieku, przecież jesteś FACETEM.

Warsadal, człowiek który dał sobie nick lacrimamosa musi mieć niepewna orientacje.

a wiesz co to jest/znaczy lacrimamosa ?

yhym... oczywiście
no to kurwa powiedz nam a nie pierdolisz już przez dwie strony. Evil or Very Mad
No o tym właśnie mówię. Stig chyba nie rozumie co pisze bo nie wiem w jaki inny sposób tłumaczyć to co robi.
Axel napisał(a):No o tym właśnie mówię. Stig chyba nie rozumie co pisze bo nie wiem w jaki inny sposób tłumaczyć to co robi.

Aquel najpier przeczytaj swojego poprzedniego posta:
Axel napisał(a):Stig chce ci przypomnieć ze dopytywałeś sie mnie co oznacza słowo lacrimamosa wiec spierdalaj bo sam nie wiesz co to znaczy i liczyles ze w koncu ktos ci to wytłumaczy.

twierdzisz, iż nie wiem co to znaczy...

podkreslając dwa słowa w moim ostatnim poscie chce ci uświadomić, że niekoniecznie mi chodzi o to co to znaczy, ale co to po prostu jest.
Tylko ze Stiguś to ze tytuł piosenki to jest od początku wiedziałem tak samo jak chyba nazwa Niemieckiego zespolu gotyckiego. Co nie zmienia faktu ze jest to gayowskie.
Axel napisał(a):Tylko ze Stiguś to ze tytuł piosenki to jest od początku wiedziałem tak samo jak chyba nazwa Niemieckiego zespolu gotyckiego. Co nie zmienia faktu ze jest to gayowskie.

gayowska to jest twoja stara
Stiguś sam sie w tym pogubiłeś i teraz starasz sie wyjść z tego z godnością.
Uahahahha
O korwa, perpetum mobile
The Stig napisał(a):a wiesz co to jest/znaczy lacrimamosa ?
Ale co ma jedno do drugiego? Po co piszesz "znaczy" skoro sam tego nie wiesz? Pisz lepiej od razu o co Ci chodzi a nie udajesz że znasz słowa których nie zna nikt inny Rolleyes
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15