Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Axel napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):Paula ale masz mroczny profil na fotce.
Kamil sunio, przypomnieć ci jak ty miałeś w profilu opis o żwirze muskanym wiatrem czy coś w tym stylu ?
Wypierdalaj.
aquel weź jedz po swoim psie, bo jak juz zaczniesz po mnie jechac to nie wiem czy udajesz czy robisz to specjalnie.
Paula napisał(a):Yogurt napisał(a):Paula napisał(a):http://www.fotka.pl/profil/paulatr/
współczuje...
a o co Ci chodzi co? 
jak skonczysz gimnazjum to zrozumiesz o co chodzi
Rozumiem wszystko ale taka ghotycka pizda słuchająca lacrimamosy zarzuca innym mroczność to już kurwa czysty absurd.
Wypierdalaj.
pff... po wakacjach ide do liceum
Axel napisał(a):Rozumiem wszystko ale taka ghotycka pizda słuchająca lacrimamosy zarzuca innym mroczność to już kurwa czysty absurd.
Wypierdalaj.
ROTFL
Axel napisał(a):Kamil sunio, przypomnieć ci jak ty miałeś w profilu opis o żwirze muskanym wiatrem czy coś w tym stylu ?
Wypierdalaj.
hahahaha
przypomnij
co wy, 15-16 lat nigdy nie mieliscie? jak ktos bedzie ja jechal tylko i wylacznie z powodu wieku ma wpierdol
Axel napisał(a):The Stig napisał(a):Axel napisał(a):Cytat:Człowieku, przecież jesteś FACETEM.
Warsadal, człowiek który dał sobie nick lacrimamosa musi mieć niepewna orientacje.
a wiesz co to jest/znaczy lacrimamosa ?
No co oznacza ? staro germańskie "wiatr mnie żwirem pieści" ? zal.pl czegokolwiek by nie oznaczało jest uber geyowskie.
W tym temacie była ta dyskusja, a ten cytat u mnie to z jego profilu pochodzi.
Kamil-Reloaded napisał(a):jak skonczysz gimnazjum to zrozumiesz o co chodzi
to niestety może nie wystarczyć... ale poczekamy zobaczymy

o korwa hahahahahahahahahahahahahaha
edit: axel, a zestaw ten żwir z fotą armatnią
Ty to lepiej zrobisz ;> mi sie już nie chce szukać tego.
a niech tam
![[Obrazek: stigjc37c04bcopyeh5.jpg]](http://img231.imageshack.us/img231/5368/stigjc37c04bcopyeh5.jpg)
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):co wy, 15-16 lat nigdy nie mieliscie? jak ktos bedzie ja jechal tylko i wylacznie z powodu wieku ma wpierdol
Czy już nie czas najwyzszy ustawkę zaproponować ?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15