Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: KELTHUZZAR - słowiański epicki metal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Coś konkretnego, ale niekoniecznie na tych deskach.
A co, boimy się czegoś? Rozmowa toczy sie chyba tutaj, nie?
Czego tu się bać? Łap "pu- lezze" i koniec na ten temat. Początek może być na inny.
Rene wymiękła? Proszę, proszę. Muszę być naprawdę wyjątkowy.
Rene napisał(a):Początek może być na inny.
Więc wiesz... wyśpij się
Na razie to ty mnie usypiasz swoją cienizną. Liczyłem na ostrą jazdę z ponoć ostrą i wredną babą, ale okazuje się że potrafisz tylko iść spać na miejsce jak skarcony psiak.
Kupienie nocy na rozkminkę Ci nie wyszło.
Ostre jazdy ze mną w roli głównej to zapewne miewasz nocami. Konsekwencją poranny dyskomfort i pranie prześcieradła. Ale na nic więcej bym nie liczyła. Nie na twoim miejscu.
Rolleyes chyba w temacie nie jestem ale widze ciekawe dysputy tu sie odgrywaja Tongue
UAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
No siema, siema
ano czesc Rene Smile chociaz ktos sie ze mna przywital Big Grin milo poznac Smile
no nic spadam w kimono do pracy niestety trzeba isc z ranca :/ a za niecaly tydzien poprawka egzaminu :/ hehe ogolnie pracowity tydzienBig Grin dobrej nocy wszystkim Smile
-Rene- napisał(a):Ostre jazdy ze mną w roli głównej to zapewne miewasz nocami. Konsekwencją poranny dyskomfort i pranie prześcieradła. Ale na nic więcej bym nie liczyła. Nie na twoim miejscu.
Chciałoby ci się zapewne pomarzyć, ale zapomnij laleczko. Nie jesteś Księżniczką.
Jednak z nas dwojga to nie ja liczę na "ostrą jazdę", chłopcze.
tak? To możesz spokojnie spierdalać spać.
Tobie też.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13