Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
w zasadzie jebie mnie muzyka gaysody, ale nowe dziecko Kel'a i jego społki ma momentami podobne brzmienie i wokal

poza tym trochesłychac Enisferum (mnuzyka) no i nawet polskiego zakopower (wokal)

mnie już wystarczy słuchanie wycia Lamento Eroico w tłumie krępych zboczonych Włochów

hock: Trauma.
A pochwały Kelowej hordzie należą się zasłużone, gdyż rozkosz słuchania czystego Metalu w naszym ojczystym języku jest przeogromna. Status KVLTu w chwili powstania, nie inaczej!
Chujowy to jest Czarny Szabas.
Respect !!! Aż duma pochodzić z świętokrzyskich lasów

heh, ja pochodzę z Pola Umarłych:
![[Obrazek: l_96614d9cb2461aaf23ceaa8871536ee3.jpg]](http://a92.ac-images.myspacecdn.com/images01/50/l_96614d9cb2461aaf23ceaa8871536ee3.jpg)
Fajna koszulka.Chyba że jakimś programem dorobiłeś ten napis

tak, unijnym programem dofinansowywania placówek dla upośledzonych, w ramach których to srodków w jego posiadanie weszła biała farbka.
Książę napisał(a):tak, unijnym programem dofinansowywania placówek dla upośledzonych, w ramach których to srodków w jego posiadanie weszła biała farbka.
widzę że kolega korzysta obficie z hojności brukselskiego gospodarza i zna się na wyłudzaniu
KelThuz napisał(a):widzę że kolega korzysta obficie z hojności brukselskiego gospodarza i zna się na wyłudzaniu
Co to, jesteś z Samoobrony?

Jak my wszyscy.Od malenkiego.
Krzychun napisał(a):Jak my wszyscy.Od malenkiego.
a niektorzy od kolan
spierdalać z tematu, geje
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13