dodany (i zmieniony) dziś, ponieważ dopiero teraz udało mi się wgrać avatar bez wywalania błędu 405, czy jak-mu-tam.
Czwarty Jeździec Apokalispy, Śmierć. Czemu? Ściśle związany z drugim forum, na którym czynnie działam.
Ksywka:
Frustra - łacińskie "na próżno". Czemu? nie wiem, przypadła mi do gustu i wymowa i znaczenie. Nie wiem jedynie dlaczego przez "Frustrę" jestem niekiedy traktowana jak facet. No ale na drugim forum już z tym nie walczę...
nick: wikińskie imię, które wybrałem po przyjściu do bractwa. Magnus, czyli "wielki".
Avatar- Alucard z anime "Hellsing". Kocham wampiry i wszystko, co z nimi związane.
jeśli chodzi o mnie to avatarka narazie nie mam, mam dużo fajnych na kompie, ale musze się zebrać w sobie i wybrać coś na dobry początek, albo zrobić sesje mojemu gadowi. swojego zdjęcia raczej nie zamieszcze, ale miło pooglądać jak inni wyglądają.
co do ksywki to ją sobie wymyśliłam, bo ostatnio jestem na etapie namiętnego słuchania Children Of Bodom.
chciałam napisać coś o sobie w who am I, ale kurcze jakoś nie wyszło :/ przerost ambicji nad chęciami niestety, ale może mi się kiedyś uda. albo zrobie dzień starania się- przeczytam dokładnie forum, znajdę avatara, napiszę o sobie.... :>
Frustra napisał(a):Ksywka:
Frustra - łacińskie "na próżno". Czemu? nie wiem, przypadła mi do gustu i wymowa i znaczenie. Nie wiem jedynie dlaczego przez "Frustrę" jestem niekiedy traktowana jak facet. No ale na drugim forum już z tym nie walczę...
mnie sie twoj nick skojarzyl z Johnym Frusciante na pierwszy rzut oka...

velvetova napisał(a):mnie sie twoj nick skojarzyl z Johnym Frusciante na pierwszy rzut oka... 
Racja, ale z żeńską odmianą pana Frusciante

mi xywke nadali qmple

nie wiem sam czemu taka ale jakos tak wyszlo ... a avatarek to wlasnej produkcji ale obawiam sie ze nie za dokladnie widac co przedstawia ;d
Moja ksywka wzięła się z tego że na jednym spotkaniu koleżanka coś ode mnnie chciała, a ponieważ jestem posiadaczem długich czarnych kręconych włosów to tak jakoś wyszło

a na avatarze chyba każdy wie kto jest...
ja nie wiem ale w zasadzie malo mnie to interesuje.
Agvatar odpowiada pogladom wlasciciela :>
Co do ksywki- wymyslona kiedys na potrzebe chwili przy grze w antyczna, jak na dzisiejsze czasy gre scorsch. Zas jak wiadomo nie ma nic bardziej trwalego niz prowizorka...

mój nick, tak mówią na mnie kumple.
a avatarek, to obrazek z gry Fallout 2, ściślej obrazek perka.

hock: no, ale avatarek może się zmienić

Nick: Postac z anime dragonball
Avathar: Postac z anime dragonball [ vejita ssj4 ]
Tak BTW to niezle jaja sa w tym topicu jak sie go od poczatku czyta - powiedzmy ze niektore avatary sie pozmienialy ale zostaly opisy