Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Avatar, Ksywka...?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Był już kiedyś koleś, który miał identyczny avatarek. Też twierdził, że ten Joey, czy jak mu tam, jest najlepszym garowym świata. Ciekawe... Smile
Nooo najlepszy to na pewno nie, ale koleś który gra/grał i w Slipknocie, i w Satyricon i Metallice raczej zna się na rzeczy... ale mój avatar i tak jest najlepszy Laughing
ksywka... hmm poprostu znajomi tak na mnie mowia Big Grin Big Grin

avatar... hmm poprostu lubie ta plyte ( ale itak avatar pewnie bedzie sie czesto zmienial ) Big Grin Big Grin
Ja tu w sumie chyba nie pisałem Tongue

aXe Rose - xywka jeszcze z czasów, jak byłem zafascynowany Axlem jako osobowością. Ostatnio częściej w sumie używam ksywek aXL albo BlackEneD.

Awatar - po prostu logo jednego z moich ulubionych zespołów.
aXe rose - dzieki za zdrowe podejscie...
ksywka: neth - co by plagiatu nie bylo skrocilem nethrezena
ksywa - kumple już tak na mnie mówią z 6 lat (na początku było Goldi, a z "e" lepiej wygląda)

avatar - jest to mój ulubiony "filczek" z tyłu koszulki Abaddon - Godzina Krzywd zakupionej właśnie na RMS Wink
ksywa: tytul jednej z piosenek Papa Roach(ulubionej mojej z nowej plyty)
avatar: bedzie sie pewnie czestp zmienial... Big Grin
...nick - cóż...kiedyś bardzo lubiłam czytać Rice, no i właśnie takie mniała imię jesna z moich ulubionych książek tej autorki - Wampir Armand. Teraz już mi to przeszło....naszczęście

avatar; jeszcze nie mogę się zdecydować
Ksywa: kuzyn kolegi połączył Kostka - zdrobnienie od imienia Konstanty, które mam zaszczyt posiadać - z Quorthonem. Brzmi może troszkę wieśniacko, ale właśnie dlatego mi się podoba.
Awatar: mój pierwszy to była okładka "Mezmerize" System Of A Down, później - sam projekt graficzny ( bez napisów), potem był czarno-biały Serj Tankian, jeszcze później - Mike Patton, obecnie przedstawia najbardziej true pagan satanic epic metal warriora czyli Romka Giertcha Angry
Xywa: od 4 roku życia tak na mnie wołali , nawet rodzina Smile (dokładnie Buba)

AvatarL Twarz mojej postaci z DND NWN (system RPG) pół-drowka kapłanka Eilistree zwąca się N'iyeanore N'iniyaelae Sil-Marillienae
hmm.
Xywa - kiedys miałem generator imion i xywek no i mi tak wyszlo Rootfl
Avatar - to nawet nie wiem skad sie wział
Ksywa i avator mówi sam za siebie.Bo lubie Evanescence. Chciałabym zrobić swój własny avatorek ale kurde trudno taki dopasowsać do rozmiarów. :?
Zmieniłem avatar z tego
[Obrazek: images240fl.jpg] na ten :

[Obrazek: icoorkowie2ht.jpg]

[jakby to kogoś interesowało....... Big Grin Laughing ]
No....Kreator. I wszystko jasne Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46