mój nick to skrót do imienia kogoś, kto jest mi bardzo bliski ( nie powiem, kogo, bo wyjdę na większego dziwoląga, niż jestem ), avatar stworzyłam w programie do tworzenia postaci z South Park i to niby mam być ja, ale z ulepszeniami ( nielicznymi oczywiście

)
z kad mozna ten program sciagnac? moze byc zabawne

Nick'a mam takiego juz kilka lat. Wzial sie z Anime Hellsing, ktore namietnie ogladam. A jesli chodzi o Avatar to jest to zdjecie pewnego druida z Baldur's agte II.
tylko w jaki sposób go wrzucić jak max wielkosć avata tutaj to 10 kb.A stworzone tam maja kol 40 :?
o bosh...

hock:
W profilu masz coś takiego jak "odnośnik do zewnętrznego emblematu"... wrzucasz gotowego avatarka na jakiś serwer i wpisujesz tam jego adres.
Trudne nie?

stworzony obrazek mozna obrobić w programie graficznym ( chyba w edycji jest opcja IMAGE SIZE lub coś podobnego, zależy od programu ), obrobiony obrazek można wrzucić na serwer, ja moje trzymam w Onecie
http://foto.onet.pl/albumy/ , minus, trzeba być zarejestrowanym/mieć tam konto
cieszę się, że się Wam podoba

A ja zrobiłem sobie zdjęcie cyfrową kamerą kumpla za 4 kafle, którą właśnie tylko i wyłącznie używa do robienia zdjęc ;]
gannon napisał(a):o bosh...
hock:
W profilu masz coś takiego jak "odnośnik do zewnętrznego emblematu"... wrzucasz gotowego avatarka na jakiś serwer i wpisujesz tam jego adres.
Trudne nie? 
Jakbyś się mistrzu nauczył czytać to by było pięknie

chodzi mi o wielkosć avatarka nie o wrzucenie go na forum bo z tym problemu nie mam.
jak byś mistrzu zrobił jak powiedziałem, to byś zrozumiał że można...

To bardzo fajnie, tyle że robiłem tak i to nie raz i w avatarku mialem piękny stylowy krzyżyk

może nie umiesz
mój avatarek zajmuje raczej wiecej niż 10kb

,
a wrzucałem i dużo większe na próbe...