Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sylwester 06/07
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
1h:05m do celu :>
No i ja jeszcze Big Grin
jak zdrówka ? :> moje zajebiscie Wink

abstynencja nie dość, że wychodzi za friko to jeszcze na zdrowie :>
lajtowo, zero kaca no bo i nieduzo piłem Smile btw "Polonaise Polish Wódka" rządzi Big Grin
a ja dzwonilem do Val, ciekawe czy pamieta? Big Grin nie bylo tak zle, ale sylwek sredni. Znaczy, bywaly lepsze.
Wlasnie wrocilem, bylo w pytke
Przed chwila "wpadlem" do domu, żyje.
A ja nie żyje, wóda, browar i drinki zadziałały z tego co teraz odczuwam...
A nic ciekawego nie było, mogłem się napierdolić jak świnia Wink .
Zajebiście.Masakra była niezła a mimo to teraz czuję się świetnie.
Żyje.Zabawa , pomijając parę przykrych incydentów związanych z przybyciem pewnych buraków na imprezę , całkiem udana.Osiągnęłem swój cel i dotrwałem do 12 mimo ,ze było ciężko.
Kto sie wstydzi tego ze nie ma kaca?
Ja nie mam Surprised Mało piłem i w domu siedziałem Big Grin Dzis wstałem, tak jaby sie nic nie działo Big Grin
Acrid napisał(a):a ja dzwonilem do Val, ciekawe czy pamieta? nie bylo tak zle, ale sylwek sredni. Znaczy, bywaly lepsze.
Pamietam Laughing ale Czarny chyba nie, bo w ogole nie kumal co do niego mowilam Big Grin
Ghost_82 napisał(a):Ja nie mam Mało piłem i w domu siedziałem Dzis wstałem, tak jaby sie nic nie działo
Ty kurde byles pod tym ratuszem? Bo ja byyylam Laughing
Nie byłem Crying or Very Sad Samemu nie chciało mi sie tam iść. I jak było ogólenie i jak sylwester zleciał?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9