Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sylwester 06/07
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Saddama stracili a wam chce sie bawić Confusedhock:
Przemek87 napisał(a):Saddama stracili a wam chce sie bawić Confusedhock:
wlasnie szukam filmiku z samej egzekucji (to po zdjeciu bylo w TV a to jak zakladaja mu petle na szyje tez widzialem, ale chce caly film jak go zabijaja)
I nie znajdziesz. Kaci pewnie każą wyłączyć kamery albo wszystkim wyjść w czasie samej egzekucji. W TV pokazywali tylko inicjację.
Zoltan napisał(a):I nie znajdziesz. Kaci pewnie każą wyłączyć kamery albo wszystkim wyjść w czasie samej egzekucji. W TV pokazywali tylko inicjację.
no wlasnie nie - kamery ponoc byly wlaczone a swiadkowie opisuja egzekucje - mysle ze to kwestia paru dni i znajdzie sie ten film :]
Ja tam dziada nie żałuje. Dziś sylwester i trzeba się bawić i reszte pierdolić Big Grin
apropos jeszcze Saddama
niewiele widac ale jest http://www.liveleak.com/view?i=863ce7d4a3
:]
i EOT Tongue
to heppi niu jer Wam zycze bo spadam zaraz (; bawcie sie dobrze i pijcie duzo. Big Grin Big Grin Big Grin
ja również hepi niu jer ...
Udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Jorku ... tfu, tfu ... Roku of course Wink Big Grin 3majcie się robaczki Smile Do przeczytania za rok.
Stare rosyjskie przysłowie mówi : szastie ni chuj, w ruki nie wazmiosz. Onzacza mniej więcej tyle, że szczęścia nie można wziąć w ręce Smile Ale ja, tego szczęścia Wam życzę.
^uważaj, bo ci jeszcze warna usuną Surprised

Ja zbijam przed 19, ale już w tym momencie i z tego miejsca życze wam wszystkiego najlepszego! Smile
to kto został w domciu ? Smile
JaWink
no to narazie jest Nas dwóch Wink kto następny ? :>
Ja
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9