Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Motörhead
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Zakładam temat na nowo, ponieważ znowu przy usuwaniu postów zniknął cały wątek (mam nadzieję, że to nie powrót niedawnych problemów - wtedy dwa tematy po naprawach wróciły, możliwe też, że to coś z moim słabym sprzętem ;/, zaraz napiszę do Nosferata). Wybaczcie, wiem, że to były 4 strony. Jeśli stary powróci ten oczywiście usunę... Jeszcze raz przepraszam za problemy.
Trochę szkoda.. chociaż wobec faktu, że w poprzednim temacie było parę bluźnierstw wobec osoby Lemmy'ego, to czy ja wiem....

Cóż zaczynamy się spuszczać ku chwale Przenajświętszej Osoby Lemmy'ego i Jego niepodważalnej boskości Wink
Wygląda na to, że będę musiał jakoś tę stratę Wam zrekompensować ;D.
Wklejając zdjęcia Jego Świętobliwości? Wink
Kamael napisał(a):Wygląda na to, że będę musiał jakoś tę stratę Wam zrekompensować ;D.
A owszem- tych którzy podważają boskość WIELKIEGO LEMMYEGO możesz zaorać za bluźnierstwo(czyt.zbanować)Laughing
Nie inaczej. Możesz jeszcze usunąć posty w których z jednym temacie bez przypadek zjechałem tego użytkownika którego nie miałem Big Grin
Co tu taka czystka sie zrobiła Confusedhock:
Następiła interwencja Boskiej Istoty Lemmy'ego gdy doszło doń, że obraża się tu Jego Przenajświętszą osobę. Róbcie tak dalej, a zaora całe to forum.
Jak można najeżdżać na Motorhead Mad Odziwo temu zespołowi nie można nic złego zarzucić Big Grin I dlatego stali sie obok GN'R moim ulubionym zespołem. Nie wyobrażam sobie dnia bez przesłuchania choć jednej płyty Laughing
A ci co najeżdżają na Motorhead niech sie zaorają Mad
Nie inaczej. Chyba jeszcze będą z Ciebie ludzie Wink
Ghost_82 napisał(a):Jak można najeżdżać na Motorhead Mad Odziwo temu zespołowi nie można nic złego zarzucić Big Grin I dlatego stali sie obok GN'R moim ulubionym zespołem. Nie wyobrażam sobie dnia bez przesłuchania choć jednej płyty Laughing
A ci co najeżdżają na Motorhead niech sie zaorają Mad
Brawo,mądrze waszmość prawisz,LEMMY na pewno ci wynagrodzi te słowa.
o kurde, trzeba cos napisać

\m/ MOTORHEAD \m/

LEMMY=GOD

Overkill&Ace of Spades&Inferno=10/10 reszta >8/10,

NSTH=najlepsza koncertówka świata, Born to Raise Hell=najlepszy utwór na tej planecie

\m/\m/\m/\m/\m/
NIE INACZEJ. Niech Lemmy będzie z Tobą.
Vomitor napisał(a):Nie inaczej. Chyba jeszcze będą z Ciebie ludzie Wink

A czy ja coś złego kiedyś robiłem. Zauważ, że poza Tobą nikt sie mnie nie czepiał. Więc w pewnych momentach nie rozumiałem Cie o co ci chodziło. No i twoja zasługa że mamy po ostrzeżeniu, bo nie rozumiem po jakiego czorta zaczynałeś ze mną te kłótnie.
Ten topic idzie we własciwym kierunku,tak trzymac panowie (i panie tez)No to ja zapuszczam "Bastards" i ide po piwo do lodówki,aby rozpocząc rytualne oddawanie czci BOSKIEMU PRZENAJŚWIĘTSZEMU LEMMYEMU 8)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13