Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Motörhead
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ghost_82 napisał(a):
Vomitor napisał(a):Nie inaczej. Chyba jeszcze będą z Ciebie ludzie Wink

A czy ja coś złego kiedyś robiłem. Zauważ, że poza Tobą nikt sie mnie nie czepiał. Więc w pewnych momentach nie rozumiałem Cie o co ci chodziło. No i twoja zasługa że mamy po ostrzeżeniu, bo w pewnych momentach miałem Cie już dosyć.

Dobra, dobra.. bez zbytnich czułości. Generalnie to zdarzało Ci się pierdolić głupoty Wink

Bardzo mi przykro z powodu ostrzeżenia Crying or Very Sad Crying or Very Sad

Laughing
A ja sobie zapuszcze "March Or Die". Najbardziej zaskoczyła mnie obecność Slasha na tym albumie Laughing to co wyprawia w kawałku "You Better Run" to po prostu mistrzostwo Laughing

Cytat:Dobra, dobra.. bez zbytnich czułości. Generalnie to zdarzało Ci się pierdolić głupoty Wink

A komu sie nie zdarzyło pierdolić głupot Laughing
twojej starej Laughing
Lepiej nie zaczynaj znów Wink Nie mam zamiaru dostać drugiego ostrzeżenia przez Ciebie.
To ja lece do połki z płytami po Inferno Laughing

[Obrazek: motorhead_01_250.jpg]
Uff,"Bastards" wysłuchane a i 1-sze "Dębowe Mocne" obalone.Stwierdzam ,iż bycie wyznawcą LEMMYEGO jest całkiem przyjemne i nie wiąże się z żadnymi uciążliwosciami.
Ot,posłuchać sobie Motorheada tudzież spozyć rytualnie odpowiednią ilość alkoholu na chwałę Wielkiego L. i nie bluźnić przeciw jego świętej osobie- niczego wiecej Przenajświętszy Lemmy od nas nie wymaga 8)
heh dzisiaj napije sie za pana L. mimo wszystko dla mnie wieksza swietoscia jest kto inny Embarrassed
Ale nie obrazicie sie jesli powiem ze ta osoba jest WIELKI I NIESMIERTELNY OZZY!!!!!

Mimo wszystko
GOD SAVE THE MOTORHEAD!!!NIE INACZEJ!!
Prawie bluźnisz:>
Nie lubie Lemmy'ego i Motorhead..

Jestem zyd i mason.. Surprised
Zyda i masona ci wybacze ale ze bluźnisz przeciw LEMMYEMU....nigdy Mad
Może tak ulubione Płyty / utwory ??
Płyty Overkill , Ace Of Spades i No Sleep..
Utwory : Zbyt duzo żęby pisać
Jednym Słowem : Motorhead
Dżemik napisał(a):Nie lubie Lemmy'ego i Motorhead

Zgadzam sie z Tobą 8)
JAk myślicie, czy to wystarczajacy powód, by dać mu 3. ostrzeżenie?
Nie,to powód by go zaorac w cholere
najlepiej bedzie jak poprostu zaczniecie ignorowac takie glupie prowokacje.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13