03-19-2006, 09:08 PM
osz kurde tam ja :p nie no co za historia ..ja sie nawet za malowywanie nie biore bo to sie skonczy katastrofa jedyne czym potrafie sie poslugiwac w kwesti rysowania to olowek i cienkopis
Jałokim napisał(a):metallgirl napisał(a):http://artpad.art.com/gallery/?iwe3c61j4ewjak sam kontur na pcządku zrobiłaś to mi sie podobało, ale potem namieszałaś i pasztet sie zrobił ;P I zrobiłaś ten sam błąd co ja. W tym malowniku trza najpierw rysować tło, a dopiero potem za konkrety sie brać ;P
metallgirl napisał(a):W sumie to racja,ale nie chcialo,mi sie pozniej tego porawiacpostarac to sie tu nawet nie da, nie dosć ze narzędzia są prymitywne to myszka powarznie upośledza ruchy ;P da sieto jedynie jako zabawe potraktowaćmojemu koledze sie podoba,jest wielkim fanem tego filmu,wiec trudno sie dziwic
...i tak sie do tego nie przylozylam,ja to traktuje bardziej jako zabawe,nie chce mi sie robic rownych kreseczek i innych pierdol,a chcialam,zeby choc troche wygladalo jak orginal
![]()
Jałokim napisał(a):metallgirl napisał(a):W sumie to racja,ale nie chcialo,mi sie pozniej tego porawiacpostarac to sie tu nawet nie da, nie dosć ze narzędzia są prymitywne to myszka powarznie upośledza ruchy ;P da sieto jedynie jako zabawe potraktowaćmojemu koledze sie podoba,jest wielkim fanem tego filmu,wiec trudno sie dziwic
...i tak sie do tego nie przylozylam,ja to traktuje bardziej jako zabawe,nie chce mi sie robic rownych kreseczek i innych pierdol,a chcialam,zeby choc troche wygladalo jak orginal
![]()
Ale widać żę możliwości masz :]
metallgirl napisał(a):seelenleib napisał(a):http://artpad.art.com/?iwdobx14dj5s
moje pierwsze tak ze chaotyczne mocno
Mozna sie spytac co to mialo byc?hock:
seelenleib napisał(a):metallgirl napisał(a):seelenleib napisał(a):http://artpad.art.com/?iwdobx14dj5s
moje pierwsze tak ze chaotyczne mocno
Mozna sie spytac co to mialo byc?hock:
to sie chyba nazywa rysunek automatyczny. stwiasz kreske a nastepna juz jakby z niej wynika. zero zastanowienia, tylko rysowanie...
metallgirl napisał(a):Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje
seelenleib napisał(a):metallgirl napisał(a):Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje
a moga byc i chvje - nawet to i lepiej jak ktos znaczenie da
a tak btw to rysowanie fajna sprawa. ja czasem cos narysuje (teraz rzadko) ale zawsze rozbijam sie o brak talentu. podobaja mi sie zwlaszcza galki oczne (inne czesci ciala tez moga byc) polaczone z motywami roslinnymi.
metallgirl napisał(a):seelenleib napisał(a):metallgirl napisał(a):Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje
a tak btw to rysowanie fajna sprawa. ja czasem cos narysuje (teraz rzadko) ale zawsze rozbijam sie o brak talentu. podobaja mi sie zwlaszcza galki oczne (inne czesci ciala tez moga byc) polaczone z motywami roslinnymi.
Ciekawe masz zainteresowania. Ja tam wole inne czesci ciala![]()
![]()
seelenleib napisał(a):Chvj nie zawsze jest dosłowny. Niektórzy kojarzyli np. błyskawice z symbolem boskiego fallusa.metallgirl napisał(a):seelenleib napisał(a):metallgirl napisał(a):Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje
![]()
ja to w zasadzie lubie wszystkie czesci ciala (ogladac/dotykac), ale do rysowania to wlasnie szczegolnie oczy, palce, uszy. chvjow raczej nie bo zbyt doslowne sa - trzebaby je dobrze ujac w calosc z reszta, moze kiedys
de7th napisał(a):seelenleib napisał(a):Chvj nie zawsze jest dosłowny. Niektórzy kojarzyli np. błyskawice z symbolem boskiego fallusa.metallgirl napisał(a):seelenleib napisał(a):metallgirl napisał(a):Acha rozumiem,bo juz myslalam,ze to rzeczywiscie sa kosmiczne chvje
![]()
ja to w zasadzie lubie wszystkie czesci ciala (ogladac/dotykac), ale do rysowania to wlasnie szczegolnie oczy, palce, uszy. chvjow raczej nie bo zbyt doslowne sa - trzebaby je dobrze ujac w calosc z reszta, moze kiedys