Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Książę 2 napisał(a):dobra chlapnę coś dla rozrywki, zmęczyłem się pracą
Edit: Cholera, nie dadzą człowiekowi chwili zabawy.
Tym razem zajęło to trosze dłużej, ale oto efekt:
http://artpad.art.com/?ixgxue3qx6c
łożesz kurwa, wymiatasz
Jesteś chyba bardzo smutną osobą...
albo nikt ci w życiu nie dał kwiatków
Spaliłam.Miałeś rację.Jestem bardzo,ale to bardzo smutną osobą.Szczególnie wtedy,gdy moja wyszukiwarka otwiera forum rms.
ja wtedy akurat staję się bardzo wesołą osobą. Ale ale.. gadka szmatka a wypadałoby cos tu namalować.
Jutro. Dziś jest już za wcześnie (na marginesie do adminów modów czy kogokolwiek - forum ma zjebany zegar)
ustaw sobie w profilu cos takiego: D, d F Y H:i

i powinnna być dobra godzina

Książę 2 napisał(a):Fighter
Mały "warm up"
zazdroszcze talentu
Dzięki, ale widać, że ewidentnie jestem nie w formie. Już jak się ogląda powstawanie widać, że zdecydowanie za długo mi to zajęło.
A walsnie.. ile Ci to zajelo?
niom, siakos nie za szybko to szło (jak na ciebie), ale efekt i tak zajebisty jak zwykle. Juz jak tego chvja widziałem na jedym z pierwszych twoich rysunków w tym wątku to spodziewałem się ze cos niecoś dłubałeś juz wczesniej, b oza duzo sie bawiłeś preźroczystoscią

Blood napisał(a):A walsnie.. ile Ci to zajelo?
Ciężko powiedzieć, bo nie robiłem w tym czasie tylko tego - odchodziłem i wracałem do kompa, tu cos załatwić, tu zadzwonić i takie tam.
Licząc czas pracy pewnie koło 40 minut. ALbo nawet koło godziny. Czyli zdecydowanie za długo.
A Ty Jałokim widzę, że nie możesz tego fiuta zapomnieć... Kupuj tablet i smaruj coś. Albo atakuj myszką.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12