Dziecko drogie- 'w ogóle' ;>
ReTuRn napisał(a):Dziecko drogie- 'w ogóle' ;>
pierdolony polonista się znalazł

drwal666 napisał(a):To ten zespol wogule jeszcze istnieje? 
Heh... przemilczę to.
Prace nad nowym krążkiem brytyjskiej grupy Judas Priest idą podobno tak szybko i
bezproblemowo, że lider Rob Halford zapowiedział jej premierę już na połowę tego roku.
"Komponowało nam się fantastycznie, to chyba najlepsze kawałki jakie udało mi się kiedykolwiek napisać z Glennem [Tiptonem â red.] i K.K. [Downingiem â red.]. Trzymając kciuki za to, że wszystko będzie dobrze, a jednocześnie biorąc pod uwagę, iż nie ma co wydawać płyty zanim wszystko nie będzie dopięte na ostatni guzik, myślę, że ÂťNostradamusÂŤ ukaże się w połowie 2007 roku" â informuje Halford.
sratatata...

preacher napisał(a):srata tata...
z akcentem na "a"
Zawsze ma być najlepsza płta swoją drogą, a dwa to boję się połączenia Judas Priest i "Koncepcyjna", ale jestem dobrej m,yśli ; ]
To nie metallica...tak więc będzie zajebiście !!!

Dobry stary zespół heavy metalowy, ale Halford ma trochę za bardzo piskliwy głos to jedno co mi się nie podoba w ich muzyce

^ akurat nim to jest halford, do czego chyba się sam przyznał.
Danzig że jesteś homo, to nie znaczy że wszyscy

cioootaaa

Za to Ty chyba nie słyszałeś zbyt wiele muzyki Judas Priest. Halfordowi zdarza się wyjechgać do góry, ale w 99% swoich partii śpiewa w normalnych, środkowych rejestrach.
To prawda słyszałem chyba 2 albumy z jego wokalem no i mówiąc szczerze nic nadzwyczajnego to nie było... ale mimo wszystko Judas Priest podziwiam jako zespół
Magnet napisał(a):Danzig że jesteś homo, to nie znaczy że wszyscy Laughing cioootaaa Laughing
Buuuuuuuuaaaaaaaaa,jakie zbytyyyyyyyy,buahahaha!!!!!!!!!!!!!!