Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: JUDAS PRIEST
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Tomash napisał(a):8/10, "AoR" jest na bank lepszy niż poprzednie albumy takie jak "Demolition", "Jugulator", "Painkiller", "Ram it down" i "Turbo"

Co do "Painkillera" to wolne żarty, poza tym chyba mogę się zgodzić. Smile
Bardzo lubie Dżudasów....mój ulubiony zespół HM.Głównie za sprawą głosu Halforda ...i gitar...
ulubione płyty : Killing machine , painkiller , screaming for vengeance , british steel
Dla mnie niepodzielnie w TOP albumów JP rządzi Painkiller!
Z pewnoscią AOR jest inną płytą niz pozostały dorobek JP. Lochness usypia, a Judas Rising i Wheels of Fire budzi z kopniakiem w dupe heh. drugą moja szanowaną płyta JP jest Defender Of The Faith a trzecią Turbo Big Grin
po prostu genialny HM z genialnym wokalista.... a takie plyty jak Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith czy Painkiller to po prostu klasyka ktorej nie wypada nie znac.... i wstyd nie lubic Laughing po prostu geniusze metalu... zaden HM zespol ich nie przebije
NIE INACZEJ !!!
Co do AoR to płyta wymiata Big Grin (zamiast po niej uwielbiam słuchać Ram It Down) a co do JP to są zajebiści (i tyle wystarczy, oddajmy głos Judasom Laughing )
Judas Priest - Rising In the East ;]] zajebisty koncert widziałem go juz 2 razy dzis i mam ochote na jeszcze ;]] porzadne 2 godzinne kopanie dupy.
A co do samych Judasow ;] to bardzo lubie, bardziej niz Ironsow.
Axel napisał(a):A co do samych Judasow ;] to bardzo lubie, bardziej niz Ironsow.

Czyli masz dobry gust Wink .
Haha IM YOUR TURBO LOVER. Kocham Judas Priest. Twórcy heavy metalu jakby nie było. Żywa legenda i niedościgniony wzór dla młodych pozerów
metalheart podaje, że nowy album ma być... concept albumem nt. Nostradamusa... sam nie wiem co o tym myśleć Big Grin
Tomash napisał(a):metalheart podaje, że nowy album ma być... concept albumem nt. Nostradamusa...
eee..
No na razie jeszcze nie wiem co o tym myśleć... heh...
MaFFej napisał(a):No na razie jeszcze nie wiem co o tym myśleć... heh...

spoko, spoko, znając ich znowu dojebią kawał dobrej muzy, nie dla pozerów. Nic, tylko czekać, geniusz wróci do nas po raz wtóry i znowu inne smieszne kapele HM bedą mogły Tiptonowi andCO. podeszwy lizać.
NIE INACZEJ !
To ten zespol wogule jeszcze istnieje? Tongue
Stron: 1 2 3 4 5