Może to na skutek doznania artystycznego.. ekstaza ala św. teresa czy coś? Czy która tam ją przeżywała..
Bardzo możliwe,bo we wnętrzu moim zacnym aż ogień jakiś pożądania bezwstydnego wręcz zapłonął na widok ten świętości pełen..

Bez jaj, tadziu aż tak Cie kręci? :>
Jak jasna cholera,całe życie czekam aż zrzuci dla mnie sutanne i weźmie na wszelkie możliwe sposoby na ołtażu,najlepiej w gorącą,letnią noc z niedzieli na sobote,żeby był smaczek świętości w tym

Widzę, że nie na żarty... dobra.. resztę fantazji możesz mi dosłać na pm, bo znów co niektórzy będą swoje z monitora ścierać po wejściu na forum...:>

Nie ma sprawy,resztę fantazji,ze wszystkimi detalami wyśle Ci na pm....

Aż się boję... :>
A tak na marginesie chyba odkryliśmy tajemnicę zawrotnych sum jakie osiąga ten obrazek w licytacjach.
Jedno spojrzenie na obrazek i orgazm murowany..Fakt,nie ma się co dziwić,że tyle kosztuje..Hmmm może sama się do kupna tego cuda przymierze..

ołta
rzu.
Nie, żebym coś, kochaniutka...

Scully napisał(a):ołtarzu.
Nie, żebym coś, kochaniutka... 
Aż się boje..tak wnikliwie studiujesz każdego mojego posta?Hoho,to teraz niezłą odpowiedzialność mam na karku

Nie studiuję niczyich postów, po prostu doszłam do wniosku, ze skoro inni ludzie mogą poprawiać, to czemu ja, zwyciężczyni i dwukrotna laureatka olimpiady ortograficznej miałabym tego nie robić?

To znaczy mam rozumieć,że teraz wespół z agentem Mulderem będziesz tropiła każdy mój ewentualny błąd ortograficzny?Czy może tyczy się to każdego użytkowinka forum i jako
Cytat:zwyciężczyni i dwukrotna laureatka olimpiady ortograficznej
obierzesz patronat nad jakością zarówno ortograficzną,interpunkcyjną jak i merytoryczną, pisanych tu postów?
Niii. Absolutnie. Jak będę miała zły humor albo od niechcenia komuś coś wytknę. Jasne?

Czyli będziesz leczyła na forum swoje kompleksy i tu odreagowywała złe dni? Aaa to trzeba tak było od razu.Pewno pewno,już wszystko jasne