A mi się wydaje że przypierdoliłeś się do niego, bo ci się avatar nie spodobał...
To ci się źle wydaje, polecam uważną lekturę mych wypowiedzi oraz zapis na kurs czytania ze zrozumienim.
A tak a propos czepiania się awatarów, mam ci tu wkleić posta twego autorstwa w którym dopierdalasz się do awatara Szanownego Pana Moderatora Dżemik-a ?
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=609430
a ta aukcja jest znana szanownym forumowiczom?

No dobra dobra.... nie czepiajmy się szczegółów, powiedzmy, że łapie sie do tematu, bo nie chciało mi się zakładać nowego p.t. "Niszczące konta na allegro"

drogie Kartofle w tym roku
O w dupę, jakiś niezły ciul się trafił, kartofle zamiast telefonu... :?
Co chcecie? moze to jakies biedne dziecko z ubogiej rodziny. Rodzice chcieli go uszczesliwic i wpajali ze kartofel to telefon. Dziecku spodobal sie inny kartofel wiec chcial swoj sprzedac

Vomitor napisał(a):To ci się źle wydaje, polecam uważną lekturę mych wypowiedzi oraz zapis na kurs czytania ze zrozumienim.
Twoje pierdolenie nie jest smieszne ale dołujące... Radze naprawde sprawdzić znaczenia słowa "ironia" (nie pomyl z aronią)
Może wtedy zrozumiesz, że moje wcześniejsze wypowiedzi oznaczały tylko tyle że sobie jaja z ciebie robie i w sumie chuj mnie obchodzisz

Jeden z komentarzy przebija reszte 'Jeżeli ktoś chce kupić sobie ziemniaki za 2250zł to poloecam tego Kur.wa chu.ja jebanego.'

Tim napisał(a):Jeden z komentarzy przebija reszte 'Jeżeli ktoś chce kupić sobie ziemniaki za 2250zł to poloecam tego Kur.wa chu.ja jebanego.' 
ahahahaha dobre dobre to ja sie w kolejce po ziemiaczki ustawiam <lol>