Kompleks jeden, że nie dorównuję humanistkom, to mam i go leczę od zarania dziejów, a co do złych dni, to właśnie tak

dzięki za zrozumienie... :>
Co do tych kompleksów to bym sie mogła kłócić czy tylko jeden Ci doskwiera ale cóż,jak na moje oko to sprawa dla jakiegoś psychoterapeuty a w kompetencje takowego mieszać się nie mam zamiaru.A złe dni..cóż,zapewne jak nad większością kobiet,raz w miesiącu organizm bierze nad Tobą góre i musisz jakoś odreagować.Nie powiem,żebym rozumiała,bo ja tam umiem nad sobą panować,ale powiedzmy,że przyjęłam do wiadomości fakt,że jesteś niezrównoważona i jakoś się do tego ustosunkuje..

Możesz zatem liczyć na moją wyrozumiałość..

Dziękuję, kochanieńka. Buzi.

*
Morte napisał(a):nie po prostu panu możliwśc zarobienia na tym dowcipie uderzyła do głowy. Zamknął akcje i otworzył nową z ceną wywoławczą 9k zł.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83007470
cena adekwatna do towaru?

już widzę, jak ten obraz skończy...
najlepsze są te kaczuszki na dole

ktos se jaja robi spójrzcie na cene teraz...

koles wstawil wiadomosci ktore dostal w zwiazku z aukcja.
ten (a w sumie dwa) mnie rozwalil calkowicie:
CH.. CI W DUPE TY KATOLICKA ŚWINIO
D.N.V
hehehe
sory nie przeczytałem tresci i walnołem komentarz sugerujac sise jedynie ceną i samym obrazem
D.N.V
edit:
reszta tu
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1989646
Uau, autor pokrywa nawet koszty wysyłki, które uprzednio wynosiły 9zł!
A ten jego podniecony ton na stronie "O mnie"!
Bzdet absolutny.
<rotfl>
jak przeczytałem tylko ten fragment...:
"Autor - jak w opisie obrazu, pragnie pozostać anonimowy. Jednak nie jest osobą przypadkową i amatorem. W latach 90-tch był wydawcą własnego pisma artystycznego, (...)
... to juz WIEDZIAŁEM, że to PROSIAK (Krzysztof Owerdyk)! :]
Właśnie mówili o tym obrazie w TV.
Cenę też pokazali, ale stwierdzili tylko, że wysoka.
Jakoś nie wierzę, żeby się nikomu nie skojarzyło

a potem jakiś pan powiedział, że to jest kicz, ale wykonany przez uzdolnioną osobę.
a "malarz" mieszka we Wrocku (cholera, może gdzieś niedaleko mnie... )

hock:
też to niedawno ogladalam

..cos tez mowili o sztanie...albo sie pr zeslyszalam

..tylko oryginal jest chyba bez kaczek

No coz, mamy skandal bo zyjemy w tak pojebanym kraju karmionym radiem maryja,rydzykiem i mocherowymi beretami.Poniekad Polska to demokratyczny kraj ale na pewno nie ma tu wolnosci religijnej.Jedyna sluszna wiara to chrescijanstwo.Najchetniej ci fanatycy spaliliby tego malarza na stosie za to ze tylko przedstawil swoja opinie nt ojca dyrektora.Chyba jedyny kraj gdzie jest 100% demokracji wlacznie z religia to USA i chwala im za to.