Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Niszczace aukcje na allegro
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
ale 350 to wcale nie malo, a moze byc jeszcze wiecej Smile
Przepraszam, ta aukcja jest na poważnie.. bo obawiam się, że chyba tak, a w naiwności swej żywię jeszcze nadzieję.. i nie chodzi mi tu o tylko o to, że ktoś sprzedaje to coś ale o ceny jakie ów wypierdzik osiąga..

Hethell napisał(a):a ja moge osobiscie to odebrac Big Grin chyba sie skusze. do czegos sie przyda

Jak wyżej.. mówisz poważnie o swym przystąpieniu do tej aukcji bo nie wiem czy uwagi swe czynić...
chcialabym miec tyle pieniedzy by wydawac na takie pierdoly bez zalu Smile
Hethell napisał(a):chcialabym miec tyle pieniedzy by wydawac na takie pierdoly bez zalu Smile

A ja chciałbym mieć władzę i środki by poddać trybowi przyspieszonego zaorania ludzi zdolnych wydawać tyle pieniądzy na tak skończone kretyństwa bez żalu. Już sam wykaz imbecyli licytujących ten idiotyzm stanowi de facto swoistą listę proskrypcyjną dla potencjalnego oratora in spe. Podobnie jak Twa wypowiedź gdyż jednoznacznie sugeruje, że w gronie wyżej wspomnianym miałabyś pokaźną szansę się znaleźć, co daje asumpt do zaliczenia Cię do listy osobników bacznie obserwowanych przez Jego Czcigodność Vomitorriera, listy elementów podejrzanych których zaiste poddać należałoby, recz jasna in spe, prewencyjnej oraturze.
jak ktos ma za duzo kasy to niech sobie nawet w kiblu spuszcza kogo to obchodzi co z nia robi
Hethell napisał(a):jak ktos ma za duzo kasy to niech sobie nawet w kiblu spuszcza kogo to obchodzi co z nia robi

Mnie, Jego Wysokość Pierwszego Oratora. Idiota spuszczający kasę w kiblu powinien być poczęstowany kulką z Lugera w potylicę, nie inaczej. Za głupotę i marnotrastwo.
Tylko czemu akurat z Lugera? Wink Nie lepiej z nowoczesnego IMI Desert Eagle? Smile
Bo Luger jest bardziej true. Luger ist krieg, podstaw sobie tam Twoją nazwe i od razu stwierdzisz, że brzmi to gajowsko i nietrue.
Vomitor napisał(a):Bo Luger jest bardziej true. Luger ist krieg, podstaw sobie tam Twoją nazwe i od razu stwierdzisz, że brzmi to gajowsko i nietrue.
Wątpię, czy ktokolwiek będąc na muszce takiej armaty, jak Desert Eagle z pociskami Magnum, odważyłby się powiedzieć, iż ta broń jest gejowska Wink
aXe Rose napisał(a):
Vomitor napisał(a):Bo Luger jest bardziej true. Luger ist krieg, podstaw sobie tam Twoją nazwe i od razu stwierdzisz, że brzmi to gajowsko i nietrue.
Wątpię, czy ktokolwiek będąc na celowniku takiej armaty, jak Desert Eagle z pociskami Magnum, odważyłby się powiedzieć, iż ta broń jest gejowska Wink

Wlasnie dlatego jest stworzona dla gajów, prawdziwy wojownik Lemmy'ego posłuży się Lugerem i bezproblemowo, bezpardonowo wykończy osobnika z gajowskim desert eaglem.
Vomitor napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Wątpię, czy ktokolwiek będąc na celowniku takiej armaty, jak Desert Eagle z pociskami Magnum, odważyłby się powiedzieć, iż ta broń jest gejowska Wink

Wlasnie dlatego jest stworzona dla gajów, prawdziwy wojownik Lemmy'ego posłuży się Lugerem i bezproblemowo, bezpardonowo wykończy osobnika z gajowskim desert eaglem.
Heh no wojownik Lemmy'ego jasne że wykończy. Nie mówiąc już o samym Lemmy'm, który ukręciłby takiemu łeb gołymi rękami.
No ba, nie inaczej, Jego Boskość samym swym oddechem zawróciła by kulę wystrzeloną z jakiejkolwiek broni zawracjąc ją w stronę niewiernego.
lol popatrzcie jaka cene teraz ma ten badziew..a jeszcze 12 dni do konca
Ponad 2 tysiące... Confusedhock:
Dajcie mi karabin kurvva.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20