Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Socjalizmowi mówimy stanowcze NIE!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Wiesz, tackie znaczące persony się na Twój temat wypowiadają, przeca to wybitnie powinno podnosić TWoją samoocenę Wink

Poważnie- pogadajcie sobie moze na pm Wink
Valhalla napisał(a):Czy mozemy przestac rozmawiac o mnie? :?

Czy to miało znaczyć, abym wypierdalał? Smile
OK, porozmawiajmy o... pogodzie!
Z mojej strony EOT (chyba, nie zarzekam się).
Do dupy jest pogoda u mnie, ale tak jest cały rok 100 km od morza, a w Zdrojach to jest w ogóle mikroklimat. Akcja z serii 'w całym Sz-n pogodnie w Zdrojach ulewa" to standart.

BTW: Przy okazji rozkminiłem, że temat nosi nazwę 'SOCJALIZMOWI MÓWIMY STANOWCZE NIE!!!" Wink
Nivo napisał(a):
KelThuz napisał(a):KATOLICTWO

Czy tylko mi tu coś nie pasuje??

Lol,polecam lekturę Antoniego Wacyka
Necro Desecrator napisał(a):
Nivo napisał(a):
KelThuz napisał(a):KATOLICTWO

Czy tylko mi tu coś nie pasuje??

Lol,polecam lekturę Antoniego Wacyka

A ja bym powiedział bardziej "katolicyzm" ;p
Ymir napisał(a):Właśnie przeczytałem twój esej, do tej pory nie miałem jeszcze nieprzyjemności do skomentowania go, więc komentuję teraz.

jakby mnie obchodziły opinie jakiegoś knypa...

Cytat:Napweno mnie nie przekonał, de facto zgadzam się tylko z tytułem.

mnie to rybka, jak ktoś się rodzi socjalistą, to powinien zdechnąć, i tak racjonalna argumentacja go nie przekona. zwłaszcza gdy jest knypem.

Cytat: Normalnie myśląca, inteligentna osoba w życiu nie dałaby się przekonać, dlatego że praca jest zbytnio propagandowa, za mało rozsądna.

wyjaśnia łopatologicznie problem socjalizmu w państwie polskim. osoba inteligentna sięgnie po dalsze informacje na stronie www.pjkm.pl albo www.upr.szczecin.pl , natomiast knyp, pedał lub lewackie ścierwo, zwyczajnie będzie dalej pierdolić od rzeczy, jak np. ty

a tymczasem wszystkich sympatyków PO zapraszam tu:
http://czerwonepo.t35.com/czer-frag.php
KelThuz napisał(a):osoba inteligentna sięgnie po dalsze informacje na stronie www.pjkm.pl albo www.upr.szczecin.pl , natomiast knyp, pedał lub lewackie ścierwo, zwyczajnie będzie dalej pierdolić od rzeczy, jak np. ty
To sa kolejne propagandowe strony, propagandowe=niescisle merytorycznie.
Cytat:a tymczasem wszystkich sympatyków PO zapraszam tu:
To kolejna propagandowa strona.

Popełniasz jeden wielki błąd - zbyt bardzo wierzysz politykom. Np. Korwinowi, kóty jest radykałem, pseudorozwojowcem. Jestem przekonany ze gdyby jakims cudem udalo by mu sie dojsc do wladzy, zmienilby swoj program (jezeli takowy posiada) o 180 stopni.
Ymir napisał(a):
KelThuz napisał(a):osoba inteligentna sięgnie po dalsze informacje na stronie www.pjkm.pl albo www.upr.szczecin.pl , natomiast knyp, pedał lub lewackie ścierwo, zwyczajnie będzie dalej pierdolić od rzeczy, jak np. ty
To sa kolejne propagandowe strony, propagandowe=niescisle merytorycznie.
Cytat:a tymczasem wszystkich sympatyków PO zapraszam tu:
To kolejna propagandowa strona.

Popełniasz jeden wielki błąd - zbyt bardzo wierzysz politykom. Np. Korwinowi, kóty jest radykałem, pseudorozwojowcem. Jestem przekonany ze gdyby jakims cudem udalo by mu sie dojsc do wladzy, zmienilby swoj program (jezeli takowy posiada) o 180 stopni.
a ja mysle ze nie bo Korwin juz wielokrotnie udowodnil ze jest szczerym politykiem ktory nie tylko chce dobrze (do obawiam sie ze szansy jakiejkolwiek naprawy panstwa mu polacy nie dadza) ale takze mowi prawde i potrafi elegancko, bez skupolow pojechac po pokunistycznych brudach
Rumian napisał(a):a ja mysle ze nie bo Korwin juz wielokrotnie udowodnil ze jest szczerym politykiem ktory nie tylko chce dobrze (do obawiam sie ze szansy jakiejkolwiek naprawy panstwa mu polacy nie dadza) ale takze mowi prawde i potrafi elegancko, bez skupolow pojechac po pokunistycznych brudach
Elegancko to chyba jednak nie (mam tu na mysli tych wszystkich "durniów" i "idiotów"). Wydaje mi się że nie ma uczciwych polityków i mimo że pjkm jest partią wodzowską, to nie tworzy jej tylko Janusz Korwin-Mikke i jego syn Kacper ale jeszcze sporo ludzi i zawsze się w tej grupie znajdzie ktoś nieuczciwy. I dlatego moje zdziwienie ze Kelthuz tak bezgranicznie ufa i wierzy politykom.
lol, trzymajcie mnie! odpowiedzial ten, ktory politykom niby nie wierzy! - a i tak glosuje na establishmentowe, zdradzieckie, kurewskie ugrupowania!

Korwin nie jest politykiem. Jest ideologiem wolnego rynku i konserwatywnego liberalizmu, który ma zamiar odebrać koryto a nie zmienić skład trzody chlewnej przy nim - i to jest ZASADNICZA różnica! PJKM/UPR nie idzie rządzić - idzie ZMIENIAĆ SYSTEM! Bez tego żadne reformy nie są w stanie się ziścić!
Jasne, naiwni jesteście i tyle.
Ymir napisał(a):Jasne, naiwni jesteście i tyle.

mówi to nienaiwny człowiek, który wierzy że państwo może kontrolować procesy kolektywne. jesteś jeden wielki Laughing
skończ gimnazjum, zanim zaczniesz dyskutować z ludźmi wykształconymi o rzeczach, o których bladego pojęcia nie masz.
^zdjecie ci sie troche pobrudzilo.
Annunakki napisał(a):Korwin nie jest politykiem. Jest ideologiem wolnego rynku i konserwatywnego liberalizmu, który ma zamiar odebrać koryto a nie zmienić skład trzody chlewnej przy nim - i to jest ZASADNICZA różnica! PJKM/UPR nie idzie rządzić - idzie ZMIENIAĆ SYSTEM! Bez tego żadne reformy nie są w stanie się ziścić!
LOL
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8