nic, ja tylko zdawalam mature z historii

R_amze_S napisał(a):I zdałaś chociaz?
Nie kurwa, przyjeli mnie na studia bez matury, wiesz? Wez mnie nie denerwuj, bo znanie historii naszego kraju jest psim obowiazkiem nawet kazdego idioty

Valhalla napisał(a):R_amze_S napisał(a):I zdałaś chociaz?
Nie czosnek, przyjeli mnie na studia bez matury, wiesz? Wez mnie nie denerwuj, bo znanie historii naszego kraju jest psim obowiazkiem nawet kazdego idioty 
A skąd ja do kurwy nędzy mam wiedzieć ze ty na studiach jestes?

Jakie te baby nerwowe

Sie mała nie unoś zaraz

Sam jestes maly, mam 178cm wzrostu i nie uwazam sie za mala, a sie unosze bo sie glupio pytasz

Valhalla napisał(a):Sam jestes maly, mam 178cm wzrostu i nie uwazam sie za mala 
Dobra,odwołuję"małą"
A sie pytam,bo kto pyta nie błądzi

Valhalla napisał(a):Sam jestes maly, mam 178cm wzrostu i nie uwazam sie za mala, a sie unosze bo sie glupio pytasz 
a ty nie byles przypadkiem facetem?tzn., moze cos pomylilem, zle wczesniej mowilas/es ze jests facetem.Ja juz nic nie rozumiem...
... i ma garb wielbłądzi.
O KURWA

Nie nie jestem, zobaczy sobie w 'zdjeciach' a potem mi powiedz czy wygladam jak facet, jaki LOL

KelThuz napisał(a):moj ostatni esej propagandowy:
Właśnie przeczytałem twój esej, do tej pory nie miałem jeszcze nieprzyjemności do skomentowania go, więc komentuję teraz.
Napweno mnie nie przekonał,
de facto zgadzam się tylko z tytułem. Normalnie myśląca, inteligentna osoba w życiu nie dałaby się przekonać, dlatego że praca jest zbytnio propagandowa, za mało rozsądna.
Więc reasumujac: ciekawe, ale niestety nie spełnia swojej podstawowej funkcji

Czy mozemy przestac rozmawiac o mnie? :?