01-15-2006, 02:48 PM
Necroblood napisał(a):zaorac to nie sie ale szufladkowaniePatyk napisał(a):Crowbar to zespol grajacy hard core
![]()
![]()
![]()
sam czosnek jesteś hard core. No przecież można się załamaćCrowbar gra typowy SLUDGE, a teraz idź się zaoraj

Necroblood napisał(a):zaorac to nie sie ale szufladkowaniePatyk napisał(a):Crowbar to zespol grajacy hard core
![]()
![]()
![]()
sam czosnek jesteś hard core. No przecież można się załamaćCrowbar gra typowy SLUDGE, a teraz idź się zaoraj
Ramone napisał(a):Nevermore napisał(a):......WALK , RISE , NEW LEVEL , PSYCHO HOLIDAY .....itdBeast King napisał(a):Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży.
a gdzie tu jest jakis ciezar
w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
Necroblood napisał(a):Patyk napisał(a):Crowbar to zespol grajacy hard core
![]()
![]()
![]()
Patyk napisał(a):Nie jestem fanem Crowbar totez za bardzo nie wnikam zreszta co graja, ale dobra niech ci bedzie bo sie zaraz rozplaczesz mi tutaj.
Patyk napisał(a):Ale i tak pewnie zaraz bedziesz pier,dolic i sie cieszyc ze Crowbar gra sludge bo gdzies to wyczytales w necie i od razu musiales sie ta niesamowicie wazna informacja pochwalic na forum.