01-10-2006, 06:31 PM
01-12-2006, 08:12 PM
R_amze_S napisał(a):Intro do "Balls To The Wall" ACCEPT - uch ! To jest ciężkość
fajny wstep
a wogole to
Judas Priest- tak z Jugulatora i Demolition, bo tam sa na serio ciezkawe momenty
z solowych plyt Halforda (np.: hearts of darkness z plyty crucible)
z thrash to bym stawial na Low i Demonic Testamentu, bo to jakby walec mial nadjechac wkrotce, a na thrash to dosc ciezkawe jest, poza tym Pantera ma swiente brzmienie, np.: Hellbound...
a z innych gatunkow- no to Carcass swietnie brzmi (nawet na bardzo melodyjnym Heartwork slychac kawal miesa- chocby Embodiment), Mortician, Morbid Angel i od chuja innych kapel.
01-14-2006, 10:29 PM
Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży. 

01-14-2006, 10:49 PM
Beast King napisał(a):Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży.
a gdzie tu jest jakis ciezar
w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
01-14-2006, 11:07 PM
Nevermore napisał(a):w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
Revolution Is My Name
\m/
01-15-2006, 09:50 AM
Nevermore napisał(a):......WALK , RISE , NEW LEVEL , PSYCHO HOLIDAY .....itdBeast King napisał(a):Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży.
a gdzie tu jest jakis ciezar
w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
01-15-2006, 12:30 PM
nie chce mi się pisać tytułów piosenek bo w zasadzie wszystkie są w chuj ciężkie. Wszystkie kapele z pogranicza drone/sludge/doom, czyli Sleep, Sunn O))), Earth. Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
01-15-2006, 12:34 PM
Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
Wyglada jak kolejna durna etykieta do szpanowania.
btw. pewnie cos zwiazane (w wiekszym lub mniejszym stopniu) z doomem.

01-15-2006, 12:40 PM
Ambivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
nie, po prostu z doświadczenia wiem, że większość ludzi na tego typu forach nie ma za dużego pojęcia o metalu i okolicach. Jasne, że są wyjątki, osoby dobrze zorientowane, ale niestety można ich policzyć na palcach jednej ręki. Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i nikt nie wymienił kapel drone-owych, co mnie lekko dziwi. Głupiego Crowbara nawet nikt nie wymienił.
01-15-2006, 12:42 PM
Necroblood napisał(a):NIe wymienili,bo pewnie to jakieś gównoAmbivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
nie, po prostu z doświadczenia wiem, że większość ludzi na tego typu forach nie ma za dużego pojęcia o metalu i okolicach. Jasne, że są wyjątki, osoby dobrze zorientowane, ale niestety można ich policzyć na palcach jednej ręki. Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i nikt nie wymienił kapel drone-owych, co mnie lekko dziwi. Głupiego Crowbara nawet nikt nie wymienił.

01-15-2006, 12:49 PM
Necroblood napisał(a):nie chce mi się pisać tytułów piosenek bo w zasadzie wszystkie są w czosnek o kulistych kształtach ciężkie. Wszystkie kapele z pogranicza drone/sludge/doom, czyli Sleep, Sunn O))), Earth. Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
aaaaaaaaaaach ale jestes coooooool
01-15-2006, 12:53 PM
Necroblood napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
To prawda, ze malo jest osob ,ktore naprawde sie znaja. Z drugiej strony trudno oczekiwac od tak mlodych osob (a takie sa przewaznie tutaj) jakies szczegolnie wielkiej wiedzy. Oni dopiero poznaja metal.
Przynam sie ,ze ja pierwszy raz slysze o nazwie "drone". Pewnie wynika to z mojego malego zainteresowania szeroko pojetym doomem (wlasciwie poza Candlemass sie nie ruszam). Ostatnio mam faze na poznawanie nowych rzeczy, wiec moze cos zrobie w tym kierunku.
btw. zamiast narzekac zaloz temat. Ja z chcecia sie czegos o tym dowiem.

01-15-2006, 01:29 PM
01-15-2006, 02:35 PM
Necroblood napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
Crowbar to zespol grajacy hard core.Mialem niestety okazje miec w posiadaniu ich album "Time heals Nothing".Kupa.
01-15-2006, 02:39 PM
Patyk napisał(a):Crowbar to zespol grajacy hard core

sam kurwa jesteś hard core. No przecież można się załamać