Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najciezsze kawałki:D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
A mało juz takich tematów ogólnych było w danych kategoriach muzycznych... wiec daj se siana, bo niepotrzebnie se tylko nerwy psujesz Wink
R_amze_S napisał(a):Intro do "Balls To The Wall" ACCEPT - uch ! To jest ciężkość

fajny wstep
a wogole to
Judas Priest- tak z Jugulatora i Demolition, bo tam sa na serio ciezkawe momenty
z solowych plyt Halforda (np.: hearts of darkness z plyty crucible)
z thrash to bym stawial na Low i Demonic Testamentu, bo to jakby walec mial nadjechac wkrotce, a na thrash to dosc ciezkawe jest, poza tym Pantera ma swiente brzmienie, np.: Hellbound...
a z innych gatunkow- no to Carcass swietnie brzmi (nawet na bardzo melodyjnym Heartwork slychac kawal miesa- chocby Embodiment), Mortician, Morbid Angel i od chuja innych kapel.
Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży. Smile
Beast King napisał(a):Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży. Smile

a gdzie tu jest jakis ciezar

w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
Nevermore napisał(a):w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac

Revolution Is My Name

\m/
Nevermore napisał(a):
Beast King napisał(a):Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży. Smile

a gdzie tu jest jakis ciezar

w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
......WALK , RISE , NEW LEVEL , PSYCHO HOLIDAY .....itd
nie chce mi się pisać tytułów piosenek bo w zasadzie wszystkie są w chuj ciężkie. Wszystkie kapele z pogranicza drone/sludge/doom, czyli Sleep, Sunn O))), Earth. Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone

Wyglada jak kolejna durna etykieta do szpanowania.

btw. pewnie cos zwiazane (w wiekszym lub mniejszym stopniu) z doomem. Tongue
Ambivalent napisał(a):
Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone

nie, po prostu z doświadczenia wiem, że większość ludzi na tego typu forach nie ma za dużego pojęcia o metalu i okolicach. Jasne, że są wyjątki, osoby dobrze zorientowane, ale niestety można ich policzyć na palcach jednej ręki. Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i nikt nie wymienił kapel drone-owych, co mnie lekko dziwi. Głupiego Crowbara nawet nikt nie wymienił.
Necroblood napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

nie, po prostu z doświadczenia wiem, że większość ludzi na tego typu forach nie ma za dużego pojęcia o metalu i okolicach. Jasne, że są wyjątki, osoby dobrze zorientowane, ale niestety można ich policzyć na palcach jednej ręki. Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i nikt nie wymienił kapel drone-owych, co mnie lekko dziwi. Głupiego Crowbara nawet nikt nie wymienił.
NIe wymienili,bo pewnie to jakieś gówno Wink
Necroblood napisał(a):nie chce mi się pisać tytułów piosenek bo w zasadzie wszystkie są w czosnek o kulistych kształtach ciężkie. Wszystkie kapele z pogranicza drone/sludge/doom, czyli Sleep, Sunn O))), Earth. Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone

aaaaaaaaaaach ale jestes coooooool
Necroblood napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

To prawda, ze malo jest osob ,ktore naprawde sie znaja. Z drugiej strony trudno oczekiwac od tak mlodych osob (a takie sa przewaznie tutaj) jakies szczegolnie wielkiej wiedzy. Oni dopiero poznaja metal.

Przynam sie ,ze ja pierwszy raz slysze o nazwie "drone". Pewnie wynika to z mojego malego zainteresowania szeroko pojetym doomem (wlasciwie poza Candlemass sie nie ruszam). Ostatnio mam faze na poznawanie nowych rzeczy, wiec moze cos zrobie w tym kierunku.

btw. zamiast narzekac zaloz temat. Ja z chcecia sie czegos o tym dowiem. Smile
Necroblood napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Crowbar to zespol grajacy hard core.Mialem niestety okazje miec w posiadaniu ich album "Time heals Nothing".Kupa.
Patyk napisał(a):Crowbar to zespol grajacy hard core

Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

sam kurwa jesteś hard core. No przecież można się załamać Crying or Very Sad Crowbar gra typowy SLUDGE, a teraz idź się zaoraj
Stron: 1 2 3 4 5 6 7