Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najciezsze kawałki:D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Bleeding Through - "Love lost in a hail of gunfire" "on wings of lead" "for love and failing"
As i lay dying - "morning waits"
Bullet for my valentine - "hands of blood" "4 words (to choke upon)"
w zasadzie cale plyty As hope dies, if hope dies, remembering never, bloodlined calligraphy, bloody sunday, bury your dead, buried inside, dead hearts, fear my thoughts, sledgehammera czy misery signals - mosh-core pwnds \m/
Moje subiektywne propozycje:
Vader- Dark transmission
MAte.Feed Kill and repeat (nie wiem, czy dobrze napisałem-Killers are Quiet
Chimaira- Inside the Horror
--------||----- - Bloodlust

Jest tego wiele i pewnie przypomni mi się po jakimś czasie kilka cięższych kawałków
8) [/b]
lsieko napisał(a):Moje subiektywne propozycje:
Vader- Dark transmission

Viadro mialo kilka ciezszych kawalkow niz ten gniot z jeszcze bardziej gniotowatej [slowotworstwo ist krieg!] plyty..

Cytat:MAte.Feed Kill and repeat (nie wiem, czy dobrze napisałem-Killers are Quiet

MFKR to nie jest nazwa zespolu, a tytul plyty Slipknota.. Popraw se mp3..

Dodam jeszcze Art Of Lying Virgin Snatch- wszystko.. Wink [oprocz Trust of course]
Intro do "Balls To The Wall" ACCEPT - uch ! To jest ciężkość
Dżemik napisał(a):
Vader- Dark transmission

Viadro mialo kilka ciezszych kawalkow niz ten gniot z jeszcze bardziej gniotowatej [slowotworstwo ist krieg!] plyty..

Cytat:MAte.Feed Kill and repeat (nie wiem, czy dobrze napisałem-Killers are Quiet

Dodam jeszcze Art Of Lying Virgin Snatch- wszystko.. Wink [oprocz Trust of course]
Dzięki za info. Akurat z płyt Vadera mam tylko The Beast i Necrolust, która jest jak mi wiadomo demówką, więc nie miałem zbyt dużego wyboru, ale nadrobię zaległości Smile
lsieko napisał(a):
Dżemik napisał(a):
Vader- Dark transmission

Dzięki za info. Akurat z płyt Vadera mam tylko The Beast i Necrolust, która jest jak mi wiadomo demówką, więc nie miałem zbyt dużego wyboru, ale nadrobię zaległości Smile

Spore masz te zaleglosci.
Behemoth-"Grom"
Samael-"Auf der Erde"
Patyk napisał(a):
lsieko napisał(a):
Dżemik napisał(a):
Vader- Dark transmission

Spore masz te zaleglosci.
Tak jakoś się nazbierało, w sumie Vadera zacząłem słuchac od niedawna, więc mam prawo jeszcze nie znać całej dyskografii na pamięć. Może polecisz mi płyty godne uwagi?
maharet napisał(a):Behemoth-"Grom"
Samael-"Auf der Erde"

Rozumiem ze Behemoth a zwlaszcza Samael wielkimi kapelami sa... ale ni w chuj ni w pompe nie pasuja mi tu ani do thrash ani do heavy ani do power metalu... tam wczesniej tez sie pojawilo jakies Dimmu... co to tu qrwa robi????
Nie wiem czy zauważyłes, ale nie było powiedziane o jakie gatunki konkretnie chodzi. Więc można sie ogólnie odnosić do wszystkiego.
Byle nie przesadzac z rozrzutem Smile Zawsze mozna poprosic modow do przeniesienie tematu do black/death.
No oczywiscie... mówimy cały czas o ciężkiej muzyce Tongue
Zdecydujcie się więc o jakie gatunki konkretnie w tym temacie chodzi - najlepiej, by autor w pierwszym poście umieścił jakąś informację na ten temat, bo jak widać kolejni użytkownicy się gubią ; ), a i ja również kiedy to przeglądam i nie wiem co mam zrobić. Wtedy już nie będzie niedomówień.
Kamael napisał(a):Zdecydujcie się więc o jakie gatunki konkretnie w tym temacie chodzi - najlepiej, by autor w pierwszym poście umieścił jakąś informację na ten temat, bo jak widać kolejni użytkownicy się gubią ; ), a i ja również kiedy to przeglądam i nie wiem co mam zrobić. Wtedy już nie będzie niedomówień.

Najlepiej, drogi panie moderatorze, byłoby stworzyć forum pt. "WSPÓLNE", w których umieszczałoby się tematy dot. muzyki jako takiej. Tematy takie jak ten, wszelkie zestawienia (TOP'y), miałyby w nim spokojne miejsce. A tak, jeśli chcemy gadać o najcięższych kawałkach blackowych, to trza zakładać taki sam temat w black/death.

Kamael: oczywiście - zgadzam się, od dłuższego czasu chodzi mi ten pomysł po głowie - chodziłoby konkretnie o tematy okołomuzyczne, teraz porozrzucane od "max offtopic" po różne działy muzyczne. narazie na tym poprzestańmy - wróćcie do tematu, a problem postaram się jakoś rozwiązać.
No ale jak jest taki watek w temacie Heavy/Power/Thrash to chyba trzeba byc jelopem zeby wpisywac blackowe czy deathowe kapele.... ciezko wykumac ze w temacie Heavy/Power/Thrash pytaja o zespoly z tych wlasnie gatunkow??
Stron: 1 2 3 4 5 6 7