Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
do swoich najlepszych plyt po 2000r dokladam jeszcze Exodus-SHKM Mad
saty napisał(a):do swoich najlepszych plyt po 2000r dokladam jeszcze Exodus-SHKM Mad
no ta
ja jeszcze Annihilator Schizo Deluxe
I ja dodam Tankard-The Beauty and the Beer
BOB o niebo lepsze.
Akurat z tą płytka się nie zapoznałem wiec nie moge sie wypowiedziec.
Cytat:BOB o niebo lepsze

kwestia gustu, a jeżeli lepsze to nieznacznie
HIRAX - "The New Age of Terror"

Kto nie zna ten gay!
mało oryginalne, ale Christ Illusion. Po prostu taka jest prawda
^ Co Ty gadasz, IMO "God Hates Us All" jest o wiele lepsze.
no co Ty, nie jest. A christ illusion z czasem zyskuje coraz bardziej, o ile z początku byłem lekko rozczarowany tym albumem to teraz bardzo mi się podoba, oczywiscie nie jest to reign in blood, ale daje radę, poza tym CI ma wysmienite brzmienie.
Mnie się "Christ Illusion" od początku podobało, ale zawsze wyżej stawiałem "God Hates Us All". Nie wiem, o co chodzi z tym zarzutem "o brzmienie"? Dla mnie ten album brzmi naprawdę bardzo dobrze, fakt, że inaczej od poprzednich płyt Slayera, ale czy to źle, iż Panowie postanowili się trochę rozwinąć? I jeszcze kompozycje są naprawdę ciekawe, przynajmniej nie powielają w takim stopniu ogranych schematów z "Reign In Blood" czy "South of Heaven", tak jak ma to miejsce na "Christ Illusion" (oczywiście moim zdaniem).

Pzdr.
nie napisałem że GHUA ma kiepskie brzmienie, tylko że CI ma imho lepsze Big Grin
Ale to akurat nie było do Ciebie, to taka uwaga ogólna, bo wiem, że niektórzy czepiali się brzmienia "God Hates Us All" Big Grin

Pzdr.
MAPLE CROSS "Heimo"
Jak dla mnie to po 2000 roku nizłą porcje zajebistego thrashowego stuffu zapodał Sodom na M-16 Mad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12